Bashan 200 itp.
-
Bashan 200 itp.
piszę tutaj z powodu proźby o opinie o bashanie 200 który zamierzam kupić... mam na to około 3tys lecz prawie wszyscy użytkownicy piszą że to szmelc lecz tym nawet nie jezdzili tylko mają jakąś 800-setkę zafundowaną przez tatusia lecz ja nie jestem bogaty a wy powinniście mnie zachęcać do kupna ... quady to moja pasja i chciałbym mieć w koncu jakiegoś a o chinolach myśle tak że to dosyć dobry sprzęt za tą cene , a + jest to ze jeśli sie zepsuje to nie wydam na części 3 tysięcy tylko jakieś 200zł proszę o niezniechęcanie bo qłady to nie jakaś drezynka tyko to jest COŚ ... tak nawiasem prosze teraz o opinie o bashanie 200. mam 14 lat nie miałem wiekszego doświadczenia z quadami i zamierzam do niego zrobić przyczepkę , bede woził trawkę , piasek i pług ale to łańcuchy bede musiał mieć i tylko przy małych zaspach bd odśnieżał. dziękuje za przeczytanie
Re: Bashan 200 itp.
ja miałem chinola i cały czas siedziałem w gazażu i wcale nie kosztuje to 200zł a co do pługu i przyczepki to ten quad nie poradzi tematu
-
ta a na youtubie se zobacz ??? moze zapomniałeś silnik włączyć i dlatego nie chodził a przyczepke to do 110 dają ...
Weż shineray, jest dużo lepszy
poradzi poradzi . ja mam vipera 200 i ciagałem brony deske na której siedziałko 2 kolegów razem 120kg , samochód i szedł. ale tego nie polecam bo szkoda silnika . lecz przyczepka z trawa jak najbardziej