Gatka-szmatka
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: Gatka-szmatka
Dobra dzięki
Panowie kto się deklaruje na ta imprezę ? szybko się decydować bo ja i Mariusz jesteśmy chętni by jechać a kto jeszcze z was .
Link do tej imprezy jest podany przez kolegę stanka
Panowie kto się deklaruje na ta imprezę ? szybko się decydować bo ja i Mariusz jesteśmy chętni by jechać a kto jeszcze z was .
Link do tej imprezy jest podany przez kolegę stanka
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
siema jak tam święta? ja mam kiepskie złamałem nogę i wypadam z jazd na 2 miesiące
- 1mazi
- Quad:: KQ 750
- Imię: Bartek
Noga złamana na gadzie ?
O kurna to zaszalałeś chłopie!W jakich okolicznościach złamałeś tą nogę??
zaczołem biegać noga wpadła w dziure i śródstopie złamane
Dzisiaj widziałem powtórkę quady na tvn turbo gratulacje Andrzejku
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
HI HI HI dzięki ale się stresowałem że hej
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
nie było źle dałeś rade
Witam
Mam problem, szukam kompletu uszczelek do Kymco MXU 250 i nigdzie nie mogę znaleźć.
Chodzi mi dokładnie o uszczelkę pod głowice, cylinder , kolektor,i pompę wody. Może ktoś z was ma dojście do tego typu rzeczy proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Mam problem, szukam kompletu uszczelek do Kymco MXU 250 i nigdzie nie mogę znaleźć.
Chodzi mi dokładnie o uszczelkę pod głowice, cylinder , kolektor,i pompę wody. Może ktoś z was ma dojście do tego typu rzeczy proszę o odpowiedź. Pozdrawiam