Jest alternatywa dla drogich quadów

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 27 lis, 2006

Krzysztof Wronowski:
O ile się nie mylę Andrzej G nie jest zalogowany na tym forum , masz jego nr GG 2192030
Świat się zmienia Krzyśku ;)

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pn 27 lis, 2006

danke...
.:GALEON:.

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » pn 27 lis, 2006

ATV killer - pomyliłeś quady. Te New Force Motor nie są tymi z których jestem dumny.
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

atv killer

Post autor: atv killer » pn 27 lis, 2006

Faktycznie, bardzo przepraszam Andrzej G. Niedokładnie przejrzałem Twoją stronę.
Wracając do quada, to wygląda na zdjęciach bardzo przyzwoicie.

Czy Quadzik.pl planuje testy tego quada w najbliższym czasie? Chętnie bym przeczytał niezależną opinię o tym quadzie?

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » pn 27 lis, 2006

Bardzo chętnie udostępniłbym quada do testów Quadzikom - tym bardziej że część Quadzika.pl jest z Łodzi :) .

Trochę zdjęć z naszych testów.

http://www.atvpolska.pl/index.php?s=galpriv&album=261

ATV killer - dzięki za zwrócenie uwagi , pracownik w ferworze "walki" nazwał quada New Force Motor - "przeprawowym" co jest oczywistym błędem , jutro to poprawimy na naszej stronie.
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 27 lis, 2006

Andrzeju, czy mamy rozumieć, że zapraszasz nas na przetestowanie quada "Quad Lucky Star SP250-S" w najbliższy weekend?

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » wt 28 lis, 2006

Oczywiście!!! Proponuję Piątkowisko sobota 2.12.2006 godzina np: 11. Ale oczywiście jeżeli ten termin albo miejsce nie pasuje możemy uzgodnić inne.
pozdrawiam
Andrzej G.

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » wt 28 lis, 2006

kurcze, nie dam rady w piatek/sobote, a tak bardzo bym chcial...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 29 lis, 2006

Jesteśmy już po wszystkich ustaleniach, tak więc w sobotę w Łodzi przetestujemy tego Lucky Stara i zobaczymy co jest wart. Kierowcy testowi umówieni. Mam tylko nadzieję, że mgła do soboty opadnie i zrobimy trochę zdjęć z naszych testów, żeby było co później w internecie zamieścić.
Tak więc sobota, godzina 11.00, miejsce potwierdzimy ostatecznie w sobotę raniutko, ale ze wstępnych ustaleń będzie to na Brusie.

Andrzeju, jeżeli mógłbym prosić o jedną rzecz, żeby quad na miejsce naszego spotkania testowego przyjechał na przyczepce - czyli żeby był czysty - na zdjęciach będzie ładniej wyglądał. Później oczywiście go konkretnie pobrudzimy :) Przyczepka wskazana jest również gdyby przypadkiem quad Lucky star nie przetrwał naszego testu ;)

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » śr 29 lis, 2006

Potwierdzam :D
pozdrawiam
Andrzej G.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”