Proszę o pomoc w wybraniu quada
-
- Quad:: Na razie niczym :(
Proszę o pomoc w wybraniu quada
Cześć jestem nowy i chciałbym zadaćpytanie mianowicie mam zamiar kupić 1 quada ale mam ograniczony budżet (2 - 3 tys) wiec chce sie zapytac czy oplaca mi sie kupic tanszego chinola czy lepiej zbierac jeszcze i kupic cos markowego . Chciałbym sobie teraz kupic cos w tylu chinola 125 bo to chyba dobre do uczenia sie jeździć ??? Czekam na wyrozumiałe odpowiedzi z góry dzieki:D
- kucyk
- Quad:: 4 koła ma
Re: Proszę o pomoc w wybraniu quada
Dozbieraj, bo inaczej na początku będziesz psioczył jak zakupisz chinola.
Lepiej starego markowego niż nowego chinola.
Lepiej starego markowego niż nowego chinola.
tu miał być zaje***** tekst, ale mi się nie chciało, wiec zostaje tylko: http://www.kucyk.pl
Czytać dzieciaki Quadzika bo matołami będziecie
Czytać dzieciaki Quadzika bo matołami będziecie
-
- Kontakt:
kolego dobrym rozwiązaniem jest dozbierać i kupić yamahe big bear 4x4 350cc 96 r za ok 5 tyś lub yamaha kodiak 4x4 400cc 97r za ok 6 tyś..są to starsze guady ale nie do zaje..... miałem wcześniej właśnie big baer 4x4 350cc i nic nie robiłem przy nim..a katowany był ostro w terenie...teraz kupiłem grizzly 660 i co chwilę go rozkręcam i coś robię...w starszych quadach nie ma takiej elektroniki i nie ma co się psuć..
WIĘC RADZĘ DOZBIERAĆ I KUPIĆ COŚ Z TYCH PROPOZYCJI A BĘDZIESZ ZADOWOLONY Z ZAKUPU
WIĘC RADZĘ DOZBIERAĆ I KUPIĆ COŚ Z TYCH PROPOZYCJI A BĘDZIESZ ZADOWOLONY Z ZAKUPU
Ja także posiadam Big Beara 350. Na wyprawach jest topiony wiele razy ,wykręcam świece pokręce rozrusznikiem i jadę dalej. Jeżeli chodzi o naprawy to żarówki wymienione (wjeżdżałem na włączonych światłach do wody ,a woda zimna i bum!!) oraz klejenie opon ale to moja wina.
Polecam ci tego gada bo jeżeli będziesz o niego dbał to długo ci posłuży
Polecam ci tego gada bo jeżeli będziesz o niego dbał to długo ci posłuży
OSQ Kępno Team
ewentualnie Lucka
Miałem maszynę i się sprawdza.
Za 5 tysi coś fajnego kupisz a jak masz kogoś kto się zna to możesz starszego poszukać praktycznie w twoim budżecie byle ci ktoś sprawdził czy ok.
Co do chinola ostatnio był z nami koleś na włóczędze i mu się chinol złamał a zaręczam że teren był wyjątkowo delikatny.
Nie brnij w to bo pożałujesz
Miałem maszynę i się sprawdza.
Za 5 tysi coś fajnego kupisz a jak masz kogoś kto się zna to możesz starszego poszukać praktycznie w twoim budżecie byle ci ktoś sprawdził czy ok.
Co do chinola ostatnio był z nami koleś na włóczędze i mu się chinol złamał a zaręczam że teren był wyjątkowo delikatny.
Nie brnij w to bo pożałujesz
-
Ok zrobię jak mówicie:d Może jeszcze dozbieram na te lato i kupie coś w stylu tego big bera ale jeszcze nw A zapomniałbym czy lepiej do nauki jazdy na quadzie 4x4 czy 2x4 ??
I jaki typ lepszy przeprawówka czy sport?? Dzięki za odpowiedzi POZDRO!
A zapomniałbym jaką firmę quadów polecacie ??
I jaki typ lepszy przeprawówka czy sport?? Dzięki za odpowiedzi POZDRO!
A zapomniałbym jaką firmę quadów polecacie ??
Typ quada zależy od terenu w jaki będziesz jeździł. Ja na początku posiadałem ośke bo myślałem ,że będę wyłącznie po piachach i torach jeździł ,a okazało się ,że zabawy w błocie bardziej przypadły mi do gustu . Do nauki polecam 2x4 bo zawsze możesz się przesiąść na 4x4 lub zostać na sportce. Jeżeli chodzi o marki to polecam yamahe lub z droższych can-am ( każdy rider będzie polecał ci inną markę ,która akurat bardziej jemu pasować więc wszystko zależy od ciebie).
OSQ Kępno Team
Jeśli ośka to LS bo napewno nie kupisz w tej kasie nic lepszego
-
Oki thx a i wg czy romet ogar 200 lub chart nadają się na pierwsze moto i czy ciężko jest się przerzucić z moto na quada ? Bo wole se na teraz kupić tanie moto i zbierać na quada