Tego nie wiem Sorry ale spotkałem raz kobietę na gadzie i to przelotem. Tak więc zdania na temat płci pięknej na gadach nie zdążyłem sobie wyrobićbestyjka_atv pisze:kucyk
Wydaje mi się jednak, że kobiety - quadowiczki to zupełnie inny gatunek kobiet. Jak widać nasza malutka społeczność się powiększa i dalej będę do tego dążyła
Quadzik - polski magazyn o quadach
- kucyk
- Quad:: 4 koła ma
Re: Quadzik - polski magazyn o quadach
tu miał być zaje***** tekst, ale mi się nie chciało, wiec zostaje tylko: http://www.kucyk.pl
Czytać dzieciaki Quadzika bo matołami będziecie
- radzio
- Quad:: Suzuki KingQuad 750 AXI
- Imię: RADEK.
W końcu poczta Polska zdała egzamin i własnie wertuje Quadzika.
Bardzo mi się podoba test kasku FLY bo właśnie jestem na etapie zmiany okrycia głowy i po przeczytaniu artykułu już go nie kupię.
Fajny test Tgb w końcu wiadono co to jest bo nikt wczesniej specjalnie się nie wysilał na temat tej marki.
Suzuki Vinson-bardzo miło,że Quadzik nie zapomina o wspaniałych quadach których nie ma już w salonach od paru lat.
Czekam na test Eigera bo jeszcze nikt go w prasie fachowej nie opisał!
I na koniec w teście Lsa bardzo mi się podobały znajome tereny-miło popatrzeć na faje fotki.
Pozdrowionka Rdzik.
Bardzo mi się podoba test kasku FLY bo właśnie jestem na etapie zmiany okrycia głowy i po przeczytaniu artykułu już go nie kupię.
Fajny test Tgb w końcu wiadono co to jest bo nikt wczesniej specjalnie się nie wysilał na temat tej marki.
Suzuki Vinson-bardzo miło,że Quadzik nie zapomina o wspaniałych quadach których nie ma już w salonach od paru lat.
Czekam na test Eigera bo jeszcze nikt go w prasie fachowej nie opisał!
I na koniec w teście Lsa bardzo mi się podobały znajome tereny-miło popatrzeć na faje fotki.
Pozdrowionka Rdzik.
kymco mxu 300
nie dawno w lecie kupiłem kymco mxu 300 jakaś kobieta wmówiła że on ma na 4 koła koła a jak kupiłem to się przejechałem i było na dwa koła
więc w porównaniu do 400 to to jest 50% a więc jeśli kupujecie 300 to tylko taką z napędem na cztery koła
więc w porównaniu do 400 to to jest 50% a więc jeśli kupujecie 300 to tylko taką z napędem na cztery koła
BORN TO RIDE:)
- kucyk
- Quad:: 4 koła ma
nie czytasz i nie pytasz to kupujesz na "pałę" Pytaj następnym razem na Quadzików kolegów
tu miał być zaje***** tekst, ale mi się nie chciało, wiec zostaje tylko: http://www.kucyk.pl
-
- Quad:: Renata
- Imię: Ola/Sandra
Nawet kobiety czytają Quadzika A to prawda...zanim się kupi to trzeba z tydzień siedzieć i się wszystkiego dokładnie o maszynie dowiadywać i pytać tych, którzy mają z upodobaną maszyną do czynienia
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Podoba mi się to hasłoRuszko pisze:Quadzika się czyta... pierwsza zasada quadowania! )
Póki co quadowa emeryturka :)
Siema!2 tygodnie temu obczajiłem superrrrrrowe bagienko więc pojechałem...3 hours later... wyjechałem o 18:00 a wruciłem o 21:37 w domku była lekka kicha bo w połowie drogi jak wracałem to paliwo poszło.A i jeszcze jedno kto sprzeda jakieś hand bary za 300 lub 200 zł bo ja mam problem i nigdzie niema
BORN TO RIDE:)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Przypominam, że to temat o dwumiesięczniku Quadzik...Piter3 pisze:Siema!2 tygodnie temu obczajiłem superrrrrrowe bagienko więc pojechałem...3 hours later... wyjechałem o 18:00 a wruciłem o 21:37 w domku była lekka kicha bo w połowie drogi jak wracałem to paliwo poszło.A i jeszcze jedno kto sprzeda jakieś hand bary za 300 lub 200 zł bo ja mam problem i nigdzie niema
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Na moim biurku jest już nowy numer Quadzika, tylko co to za dziwny quad na okładce, taki zielony niespotykany być może jedyny w Polsce :myśli ...
Quadzik dziś wysłany będzie do prenumeratorów a w czwartek trafi do sprzedaży...
Quadzik dziś wysłany będzie do prenumeratorów a w czwartek trafi do sprzedaży...
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?
Numer czerwcowo-lipcowy (16) 3/2011 QUADZIK – polski magazyn o quadach wszedł do sprzedaży od 16 czerwca 2011 roku i będzie w dystrybucji do połowy sierpnia 2011 roku.
Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?
- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu, teraz możesz ją zamówić w Sklepie Quadzik.pl
- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów
- Inmedio, Relay i EMPiK – cała sieć salonów w Polsce
- Sieć sprzedaży GARMOND PRESSu, KOLPORTERa i RUCHu
- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…
Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.
Przekartkuj Quadzika w internecie
Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego Quadzika. Miłej lektury.
http://www.quadzik.pl/imgs_upload/Flash/gazeta_quadzik/quadzik_(16)_3-2011.swf
Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (16) 2/2011?
Tym razem na okładce najnowszego Quadzika znalazł się mało spotykany w Polsce, ale ciekawy quad – Arctic Cat Mud Pro 700.
Sprawdziliśmy nową odsłonę Kymco MXU 300 R – czyli dobrego quada do rozpoczęcia przygody.
Piotr „aXcid” Winiarski zagłębił się w świat techniki, czyli opisał diagnostykę procesu spalania przy pomocy świecy zapłonowej. Wraz z Damianem Rajczykiem chwyciliśmy Nowego oddechu – czyli opisaliśmy sportowy filtr powietrza K&N.
Razem z naszą redakcyjną koleżanką Olą Bielecką poruszyliśmy temat ważny nie tylko dla kobiet: W co ja się spakuję, czyli sprawdziliśmy torbę na quada – MOOSE BIG HORN.
Razem z zaQUADnikami odkryliśmy magię Stunt’u quadowego. Jacek Bujański „Mr Quad” opisał jeden z ważniejszych tematów dla osób, które dopiero rozpoczynają przygodę – Od czego by tu zacząć...
Jak zwykle odwiedziliśmy kilka imprez, między innymi przeprawową Poland Trophy Dragon Winch, dwa maratony MT Rally oraz GER, byliśmy na imprezach Cross Country, ale i na żużlu quadów.
To jak zwykle nie wszystkie atrakcje tego numeru.
Już dziś zamów w Sklepie Quadzik.pl PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach
Numer czerwcowo-lipcowy (16) 3/2011 QUADZIK – polski magazyn o quadach wszedł do sprzedaży od 16 czerwca 2011 roku i będzie w dystrybucji do połowy sierpnia 2011 roku.
Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?
- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu, teraz możesz ją zamówić w Sklepie Quadzik.pl
- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów
- Inmedio, Relay i EMPiK – cała sieć salonów w Polsce
- Sieć sprzedaży GARMOND PRESSu, KOLPORTERa i RUCHu
- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…
Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.
Przekartkuj Quadzika w internecie
Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego Quadzika. Miłej lektury.
http://www.quadzik.pl/imgs_upload/Flash/gazeta_quadzik/quadzik_(16)_3-2011.swf
Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (16) 2/2011?
Tym razem na okładce najnowszego Quadzika znalazł się mało spotykany w Polsce, ale ciekawy quad – Arctic Cat Mud Pro 700.
Sprawdziliśmy nową odsłonę Kymco MXU 300 R – czyli dobrego quada do rozpoczęcia przygody.
Piotr „aXcid” Winiarski zagłębił się w świat techniki, czyli opisał diagnostykę procesu spalania przy pomocy świecy zapłonowej. Wraz z Damianem Rajczykiem chwyciliśmy Nowego oddechu – czyli opisaliśmy sportowy filtr powietrza K&N.
Razem z naszą redakcyjną koleżanką Olą Bielecką poruszyliśmy temat ważny nie tylko dla kobiet: W co ja się spakuję, czyli sprawdziliśmy torbę na quada – MOOSE BIG HORN.
Razem z zaQUADnikami odkryliśmy magię Stunt’u quadowego. Jacek Bujański „Mr Quad” opisał jeden z ważniejszych tematów dla osób, które dopiero rozpoczynają przygodę – Od czego by tu zacząć...
Jak zwykle odwiedziliśmy kilka imprez, między innymi przeprawową Poland Trophy Dragon Winch, dwa maratony MT Rally oraz GER, byliśmy na imprezach Cross Country, ale i na żużlu quadów.
To jak zwykle nie wszystkie atrakcje tego numeru.
Już dziś zamów w Sklepie Quadzik.pl PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach