Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- waldik32
- Quad:: Bombardier DS650 Baja
- Imię: Waldi
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Panowie,
To jakie plany na najbliższą niedzielę? Robimy poligon czy wycieczkę do Stanisławowa ? ....chyba że to i to ?
To jakie plany na najbliższą niedzielę? Robimy poligon czy wycieczkę do Stanisławowa ? ....chyba że to i to ?
poligon!! a jak sie zrobi cieplej to lecimy do Góry Kalwarii
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Ja chętnie polecę do Stanisławowa...na te szutry, najchętniej rano jak ostatnio.
Poligon robi się nudny jak zbyt często tu śmigamy.
Poligon robi się nudny jak zbyt często tu śmigamy.
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Maciek już jest ciepło! Miałeś chyba na myśli skwar i komary
Po za tym turyści jeżdżą rowerami wszędzie i g**** z jazdy będzie na szutrach a jak nie pojeździmy po szutrach to znowu będziemy zamulać nad rzeką albo na wydmie. Może tam w drodze do Stanisławowa i na miejscu będzie lepsza sytuacja no i nowe dróżki.
Po za tym turyści jeżdżą rowerami wszędzie i g**** z jazdy będzie na szutrach a jak nie pojeździmy po szutrach to znowu będziemy zamulać nad rzeką albo na wydmie. Może tam w drodze do Stanisławowa i na miejscu będzie lepsza sytuacja no i nowe dróżki.
TranS-Squad Team
- konrad230584
- Quad:: kawasaki brute force 750
- Imię: Konrad
witam kolegow po dlugiej przerwie
jak cos to ja sie pisze na niedziele bez wzgledu czy poligon czy te szutrowki i wycieczka do stanislawowa
moze bede z kolega na g700
jak cos to ja sie pisze na niedziele bez wzgledu czy poligon czy te szutrowki i wycieczka do stanislawowa
moze bede z kolega na g700
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Panowie uwaga na rzeczkę, mam wiadomości że straż leśna razem ze strażą miejską z Zielonki szykuje łapanki na wszystko co przyjeżdza w okolice rzeczki
Pozdrawiam
moze w takim razie na stanisławów poleciec omijajac jakos rzeczke i popularne miejsca na poligonie ?
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Tydzień temu nad rzeką mnie osobiście leśnicy złapali . I wspominali właśnie, że do akcji przyłączy się również straż miejska.
TranS-Squad Team
Czyzby straz miejska w ładzie Niva HAHA
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/
Powiedzieli, że "na czołgowisku możemy nawet się pozabijać oni nic do tego nie będą mieli"
TranS-Squad Team