Teraphosa apophysis: test Can-am SPYDER
Re: Teraphosa apophysis: test Can-am SPYDER
hejka
Jak miło że nasze grono się powiększa.... co do zlotów to 02-04 czerwca jest we Włoszech...
a tak o innych nie słyszałam... na razie jest bardzo mało użytkowników tego sprzętu więc jest ciężko coś zorganizować ... jak masz ochotę pojeździć wspólnie to daj znać możemy się umówić ( oczywiście myślę tu o wspólnej jeździe).
Jak miło że nasze grono się powiększa.... co do zlotów to 02-04 czerwca jest we Włoszech...
a tak o innych nie słyszałam... na razie jest bardzo mało użytkowników tego sprzętu więc jest ciężko coś zorganizować ... jak masz ochotę pojeździć wspólnie to daj znać możemy się umówić ( oczywiście myślę tu o wspólnej jeździe).
Jakże trywialna rzecz może nas uszczęśliwić,gdy mamy poczucie że sami na nią zapracowaliśmy...
- rafall
- Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
- Imię: Rafał
chętnie gdzieś pojadę razem
na te zloty do włoch jeździcie?
planuję wybrać się w tym roku jako widz na Murowaną(jeśli się odbędzie) i jak pogoda będzie to Syderem wpadnę.
a to umówienie się to jak zrealizujemy? odwiedzacie czasem strony Pomorza?
ja od czasu do czasu w Waszą stronę latam. za jakiś czas będę leciał odwiedzić Gro-Canion(jeśli Laluś jeszcze mnie lubi i zaproszenie aktualne) to możemy się spotkać i polatać razem.
Jak na razie kompletuje resztę sprzętu potrzebnego.
na te zloty do włoch jeździcie?
planuję wybrać się w tym roku jako widz na Murowaną(jeśli się odbędzie) i jak pogoda będzie to Syderem wpadnę.
a to umówienie się to jak zrealizujemy? odwiedzacie czasem strony Pomorza?
ja od czasu do czasu w Waszą stronę latam. za jakiś czas będę leciał odwiedzić Gro-Canion(jeśli Laluś jeszcze mnie lubi i zaproszenie aktualne) to możemy się spotkać i polatać razem.
Jak na razie kompletuje resztę sprzętu potrzebnego.
hejka
co do zlotu to podjęliśmy decyzje że jedziemy ... na dzien dzisiejszy są 4 spydery...
jeżeli chodzi o jazdy to często robimy sobie dłuższe trasy więc nie ma problemu żeby jakoś podjechać na Pomorze... ja w ten weekend zrobiłam sama 2100km trasa Poznań-Jastrzębia Góra-Warszawa-Zakopane-Poznań i było zajefajnie
jak masz ochotę przyjechać do Poznania to zapraszam
kom 601 77 66 93
09.04.2011 jest otwarcie sezonu motocyklowego więc jest już pierwsza okazja do spotkania
co do zlotu to podjęliśmy decyzje że jedziemy ... na dzien dzisiejszy są 4 spydery...
jeżeli chodzi o jazdy to często robimy sobie dłuższe trasy więc nie ma problemu żeby jakoś podjechać na Pomorze... ja w ten weekend zrobiłam sama 2100km trasa Poznań-Jastrzębia Góra-Warszawa-Zakopane-Poznań i było zajefajnie
jak masz ochotę przyjechać do Poznania to zapraszam
kom 601 77 66 93
09.04.2011 jest otwarcie sezonu motocyklowego więc jest już pierwsza okazja do spotkania
Jakże trywialna rzecz może nas uszczęśliwić,gdy mamy poczucie że sami na nią zapracowaliśmy...
- rafall
chętnie bym podjechał, tylko jeszcz nie mam ciuchów odpowiednich na trasę. i nawet nie wie na co się zdecydować, myślałem o ciuchach Helda ale jeszcze zobaczę.
a co do twojej trasy to na Północ-Południe byłaś? też chciałem podjechać ale padało i jakoś się nie paliłem do tego.
a co do twojej trasy to na Północ-Południe byłaś? też chciałem podjechać ale padało i jakoś się nie paliłem do tego.
kurcze jak bym słyszała moje koleżanki "nie ide bo nie mam się w co ubrać" ciuchy dobre są firmy SPIDI chociaż ja mam Can-Am.rafall pisze:tylko jeszcz nie mam ciuchów
Ja planowałam jechać quadem ale że nie miałam z kim to wymyśliłam że jade sama spyderem ... padało ostatnie 300 km ale nie to było najgorsze tylko ten wiatr który prawie zdmuchnął mnie z siedzeniarafall pisze:na Północ-Południe byłaś? też chciałem podjechać ale padało i jakoś się nie paliłem do tego.
- rafall
ciuchy Helda zamawiam
kask ma Shark Openline
kurtka Held Awara
rękawice raczej Held Kallisto
spodnie Held Taneka
buty jeszcze zobaczę co.
a gdzie kupywałaś ciuchy Can ama? bo ja patrzyłem to tylko z Usa i do tego wszystko z szarym kolorem jest. a ja chciałem czarne z ewentualnymi żółtymi wstawkami.
kask ma Shark Openline
kurtka Held Awara
rękawice raczej Held Kallisto
spodnie Held Taneka
buty jeszcze zobaczę co.
a gdzie kupywałaś ciuchy Can ama? bo ja patrzyłem to tylko z Usa i do tego wszystko z szarym kolorem jest. a ja chciałem czarne z ewentualnymi żółtymi wstawkami.
w qady śrem tam maja duzy wybór ....
- rafall
powiedz mi coś więcej o zlocie spydera w tym roku, jak wygląda taki wypad, na ile dni zwykle się jedzie? jaka to miejscowość bo miałem gdzieś link a nie mogę tego znaleźć drugi raz.
Info jakie dostałam
W tym roku na miejsce zlotu BRP wybrało miasto ERBA nad jeziorem Como we Włoszech.
Szczegółowe informację w załączniku i na stronie internetowej
http://can-amvip.brp.com/
Podobnie jak w zeszłym roku planowanych jest wiele atrakcji..
Poniżej krótki plan zlotu:
Czwartek 02.06.
Przyjazd uczestników i rozlokowanie w hotelach
Miejsce Europejskich punktów zbiorczych na trasie będzie podane w oddzielnym emailu.
Piątek 03.06
Rano:
Przybycie i rozlokowanie w hotelach.
Rejestracja zgłoszeń do konkursu na najlepiej stuningowanego Spydera
Południe:
Powitanie i oficjalne otwarcie zlotu
Grill
Po południu:
Jazdy Testowe i inne lokalne atrakcje
Wybory najlepiej zmodernizowanego Spydera
Parada Spyderów
Obiad
Wieczór
Uroczysta Kolacja dla uczestników
Rozdanie nagród
Prezentacja Hybrydowego Spydera
Impreza Vip Party
Sobota 04.06
Przed południem:
Jazdy Testowe i wiele innych lokalnych atrakcji
Południe:
Obiad
Po południu
Atrakcje zlotowe
Pokazy Freestylu
Koniec zlotu – wyjazd uczestników…
Koszt udziału w zlocie 75Euro od osoby. Cena zawiera wyżywienie, nie zawiera zakwaterowania.
W załączniku również lista hoteli, więcej info na stronie zlotowej..
W razie niejasności proszę o emaila.
Proponujemy podobnie jak ostatnio wspólny wyjazd grupy z Polski, szczegóły wkrótce..
W tym roku na miejsce zlotu BRP wybrało miasto ERBA nad jeziorem Como we Włoszech.
Szczegółowe informację w załączniku i na stronie internetowej
http://can-amvip.brp.com/
Podobnie jak w zeszłym roku planowanych jest wiele atrakcji..
Poniżej krótki plan zlotu:
Czwartek 02.06.
Przyjazd uczestników i rozlokowanie w hotelach
Miejsce Europejskich punktów zbiorczych na trasie będzie podane w oddzielnym emailu.
Piątek 03.06
Rano:
Przybycie i rozlokowanie w hotelach.
Rejestracja zgłoszeń do konkursu na najlepiej stuningowanego Spydera
Południe:
Powitanie i oficjalne otwarcie zlotu
Grill
Po południu:
Jazdy Testowe i inne lokalne atrakcje
Wybory najlepiej zmodernizowanego Spydera
Parada Spyderów
Obiad
Wieczór
Uroczysta Kolacja dla uczestników
Rozdanie nagród
Prezentacja Hybrydowego Spydera
Impreza Vip Party
Sobota 04.06
Przed południem:
Jazdy Testowe i wiele innych lokalnych atrakcji
Południe:
Obiad
Po południu
Atrakcje zlotowe
Pokazy Freestylu
Koniec zlotu – wyjazd uczestników…
Koszt udziału w zlocie 75Euro od osoby. Cena zawiera wyżywienie, nie zawiera zakwaterowania.
W załączniku również lista hoteli, więcej info na stronie zlotowej..
W razie niejasności proszę o emaila.
Proponujemy podobnie jak ostatnio wspólny wyjazd grupy z Polski, szczegóły wkrótce..
- rafall
powiedz jakie koszty hoteli wychodzą bo dojazd to liczę ok 800zł w jedną stronę. muszę się podliczyć żeby wiedzieć ile mam odłożyć, jest też kilka innych wydatków które ewentualnie bym ograniczył.
czytałem że należy się zarejestrować.
czytałem że należy się zarejestrować.