[PT] Poland Trophy - News
No to Bryland wielki szacun za trail. Ja po raz pierwszy na rajdzie myslałem o odpuszczeniu odcinka. Ale udało sie Faktycznie ze nas wyprzedziłes na tym jeziorku bo kolega zalał King Quada i stracilismy tam ok. 30 minut. Brak snorkli dał sie we znaki. A ten kamieniołom to wogule jakis pechowy był. My (i około 10 innych zawodników) zrobismy go bezbłednie tylko ze na odcinku nocnym. Jakiez było zazenowanie gdy sie okazało ze nie potrzebnie. Natomiast w drugi dzien ten sam kolega u samej gory winchowania zerwał syntetyka. Dobrze ze go asakurowałem, bo kto wie czy bysmy nie skonczyli z małym wypadkiem jak ty. Teraz zakładamy stalówki i walimy do Walimia
Ja chyba też stalową założe kurcze, bo z tym syntetykiem to normalnie katastrofa wciągasz się i patrzysz na tą linę jak na coś co decyduje o wszystkim.
Marcus ten nocny bezsensowny kamieniołom też robiliśmy razem Heheh
Ja na górze pomagałem wam line zaczepiać.
Marcus ten nocny bezsensowny kamieniołom też robiliśmy razem Heheh
Ja na górze pomagałem wam line zaczepiać.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
http://www.quadteam.pl
- Krzysztof Wronowski
Polecam do rozwagi wyciągarki come-up, jest to produkt godny rozważenia , a szereg testów , którym go poddałem pokazuje że jest przynajmniej 2 trwalszy od nowych Warnów , dla czego przynajmniej 2x? Bo zajechałem 2 warny 3,0 i 30 RT a tego Gada Come upa nie mogę
A dla extremistów polecam 4,0 z szerszym bembnem i stalową linę , której się mieści ponad 20 metrów, wadą tego rozwiązania jest to , że trzeba przerabiać płytę , no i nie do każdego quada wejdzie.
A dla extremistów polecam 4,0 z szerszym bembnem i stalową linę , której się mieści ponad 20 metrów, wadą tego rozwiązania jest to , że trzeba przerabiać płytę , no i nie do każdego quada wejdzie.
3fun - bo quady są naszą pasją
A co to za come-up???? Pierwsze słysze. KTo to robi i z czego?? Ma to jakas gwarancje??
BO w tych nowych Warnach to jest najgorsze to ze ona prawie nie uzywane a i tak nie działaja.
Angielski Super Winch chodził ponad rok. A w tym roku od marca trzy razy padł Warn 3,0 i do tego dwa nowiutkie przekazniki Warna. "Normalnie totalna masakra"
BO w tych nowych Warnach to jest najgorsze to ze ona prawie nie uzywane a i tak nie działaja.
Angielski Super Winch chodził ponad rok. A w tym roku od marca trzy razy padł Warn 3,0 i do tego dwa nowiutkie przekazniki Warna. "Normalnie totalna masakra"
- Krzysztof Wronowski
Come-up to wyrób tajwański , zerżnięty żywcem z najlepszych modeli Warna jakość wykonania więcej niż zadowalająca, wszystkie części metalowe, co ważne stosunek jakość - cena nie do pobicia! Gwarancja pełna 1 rok prawdziwa a nie udawana jak w Warnie na PW info gdzie i za ile można takie cóś zanabyć , ...albo od razu quady.eu
3fun - bo quady są naszą pasją