ATV 110cm3 ( PANTHER )

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
iras

Post autor: iras » pn 11 cze, 2007

witajcie .U mnie nie ma znaczenia czy zimny czy rozgrzany.Stracił moc o około 50%.Docieranie było bardzo delikatne tzn.bez przeciązeń .Myślę że przyczyna leży po stronie sprzęgła-obroty wysokie a mocy brakuje-.Zawiozłem dziś do serwisu-jest na gwarancji.Nawiasem mówiąc ta gwarancja to lipa.1 rok lub 1000 km.śmiechu warte,a kasa niemała.Reasumując :jestem na kilka dni uziemniony.

iras

Post autor: iras » śr 13 cze, 2007

Hurrra,mam swojego Zippa :D .Nie było żadnej awarii.Poprostu na stacjach benzynowych leją nie paliwo a jakiś "szajs" :? .Cały gażnik był tym wypełniony,po przemyciu znów "oszalał".Ma moc.Już nie wleję paliwa niewiadomej jakości.A miałem totalną załamkę.Jutro sobie to odbiję. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Quad:: 800 HO
Imię: Dominik
Kontakt:

Post autor: domin11 » czw 14 cze, 2007

No to super :) Odbij sobie z nawiązką :) Może masz jakieś zdjęcie swojego quada bo z miłą chęcią bym zobaczył jak wygląda ten zipp ???????
... inne hobby to tylko wymówka :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”