POTRZEBA MI OPINIA
POTRZEBA MI OPINIA
Witam, mam zamiar kupić ATV sweden black edition 500 nie znam się za bardzo na tym więc szukam porady
- palig1
- Quad:: KTM 525 i Honda
- Imię: Wojtek
Re: POTRZEBA MI OPINIA
Ja nie mam miłych doświadczeń z CFMoto. Lepiej zainwestuj w coś używanego markowego, zależy tylko ile masz do wydania.
Jesteś z okolic Jury? Umów się z nami na wspólną jazdę!
http://www.enduro-jura.czo.pl
http://www.enduro-jura.czo.pl
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Jeśli nie chcesz po krótkim czasie użytkowania tego sprzętu rwać sobie włosów z głowy, to omiń tą chińszczyznę z daleka.
mam 30 tyś do wydania brutto jest coś w tej cenie do kupienia raczej nowe mnie interesuje
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Sportsman 500 H.O. kosztuje 29900 lub dorzuć 5000 i będziesz miał 800-tkę, tyle kosztują nowe w Lublinie i poza tym mają świetny serwis na miejscu sam tam kupiłem swoją 850-tkę dopłaciłem ok.12000 i świetnie mi go ubrali i stuningowali.
- Mieszko123
- Quad:: Suzuki KingQuad 700
- Imię: Mieszko
za 25 tysięcy masz KingQuada 750 z 2010 roku.
Pozdrawiam, Mieszko!
Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu
Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"
Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu
Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"
kolego
zależy do czego potrzebujesz tego gada moje propozycje to:
g450 - mam takiego i nie żałuję jestem zadowolony nigdy mnie nie zwiódł
kymco MXU 500i IRS jeszcze ci wystarczy na dodatki
Kymco MXU 500 zostanie dużo na inne rzeczy.
Załóż że jak masz 30 na zakup to tak naprawdę celuj w 25 bo niestety quad to baaaaaaardzo droga zabawka a jak sie nie znasz rozumiem że zaczynasz znaczy się musisz od początku się wyposażyć więc 2000 na ubranie (takie minimum ale nie warto oszczędzać) i jak kupisz nowy to lekko 1000 na przeglądy w ciągu pierwszych 2 miesięcy.
i Duuuużo na paliwo. Quady palą jak czołgi. Pół dnia zabawy i 100 PLN w powietrze.
Znam osoby co kupiły quada a potem nie mogli się na nim wyszaleć bo cienko z kasą.
i jeśli kupisz nowy to załóż że go nie zmienisz przez długie lata bo stracisz niemiłosiernie (30% w minutę znaczy się jak wyjedziesz z salonu)
możne warto rozważyć używany bo kupisz pojeździsz i jak uznasz że to nie twoja bajka to sprzedasz z małą stratą.
Piszę z doświadczenia bo kupiłem nowego LS'a pojeździłem 2 miesiące i stwierdziłem że chcę przeprawowego. LS'a sprzedałem za 60% ceny i kupiłem g450. Gdybym kupił najpierw używkę to by mi wystarczyło na nowe kymco jak już wiedziałem czego chcę.
A tak naprawdę dopóki nie przejedziesz z 1000km to nie będziesz miał pewności co cię bardziej bawi (błoto po pas i 1 km/h czy może piach i kurz i 120 km/h pomiędzy drzewami)
Pozdrawiam
l_j
zależy do czego potrzebujesz tego gada moje propozycje to:
g450 - mam takiego i nie żałuję jestem zadowolony nigdy mnie nie zwiódł
kymco MXU 500i IRS jeszcze ci wystarczy na dodatki
Kymco MXU 500 zostanie dużo na inne rzeczy.
Załóż że jak masz 30 na zakup to tak naprawdę celuj w 25 bo niestety quad to baaaaaaardzo droga zabawka a jak sie nie znasz rozumiem że zaczynasz znaczy się musisz od początku się wyposażyć więc 2000 na ubranie (takie minimum ale nie warto oszczędzać) i jak kupisz nowy to lekko 1000 na przeglądy w ciągu pierwszych 2 miesięcy.
i Duuuużo na paliwo. Quady palą jak czołgi. Pół dnia zabawy i 100 PLN w powietrze.
Znam osoby co kupiły quada a potem nie mogli się na nim wyszaleć bo cienko z kasą.
i jeśli kupisz nowy to załóż że go nie zmienisz przez długie lata bo stracisz niemiłosiernie (30% w minutę znaczy się jak wyjedziesz z salonu)
możne warto rozważyć używany bo kupisz pojeździsz i jak uznasz że to nie twoja bajka to sprzedasz z małą stratą.
Piszę z doświadczenia bo kupiłem nowego LS'a pojeździłem 2 miesiące i stwierdziłem że chcę przeprawowego. LS'a sprzedałem za 60% ceny i kupiłem g450. Gdybym kupił najpierw używkę to by mi wystarczyło na nowe kymco jak już wiedziałem czego chcę.
A tak naprawdę dopóki nie przejedziesz z 1000km to nie będziesz miał pewności co cię bardziej bawi (błoto po pas i 1 km/h czy może piach i kurz i 120 km/h pomiędzy drzewami)
Pozdrawiam
l_j