Raptor 660,dlaczego NIE?
- bossmen
- Quad:: Chwilowo brak
- Imię: Daniel
Raptor 660,dlaczego NIE?
Mam możliwość kupna raptora 660 w bardzo dobrym stanie,doinwestowanego i zarejestrowanego w PL,tylko jedno pytanie!,spotkałem sie ze złą opinią o tym modelu,ale nie wiem co jest tego przyczyną?,ludzie piszą że 660 to pomyłka i nie warto go kupować,ale nikt nie napisał dlaczego?,co jest przyczyną takiej opinii?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- palig1
- Quad:: KTM 525 i Honda
- Imię: Wojtek
Re: Raptor 660,dlaczego NIE?
Według mnie dobry quad. Idealny do jazdy po lesie, szutrach itp. , oraz posiada dużo większy zapas mocy niż czterysetki.
Jesteś z okolic Jury? Umów się z nami na wspólną jazdę!
http://www.enduro-jura.czo.pl
http://www.enduro-jura.czo.pl
- bossmen
- Quad:: Chwilowo brak
- Imię: Daniel
No tak ale chodzi mi głównie o złą opinie wiążącą sie z tym że to niby nie udana i awaryjna konstrukcja,czy to prawda?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie no nie ma tak ze jest zły wiem tylko ze rocznik 2001 miał słabe sprzegła jednokierunkowe.Ja miałem do niedawna raptorka 660 i byłem zadowolony niego:)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Co z tego?palig1 pisze:Według mnie dobry quad. Idealny do jazdy po lesie, szutrach itp. , oraz posiada dużo większy zapas mocy niż czterysetki.
R660 wyprzedza LTZę o jakieś 5 metrów gdy dochodzimy do 5 biegu.
R660:
- za ciężki
- za stary konstrukcyjnie
- za stara rama
- przeżytek
- duża moc, ale bez przesady...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!