BS200S-3b chlodzenie
BS200S-3b chlodzenie
witam kupilem wczoraj quada bashan BS200S-3B
no i mam pytanie bo nie widze zadnej chlodnicy hehe ale widocznie nie posiada ale czy powinien miec chociaz jakis wentylator ?? prosze o szybka odpowiedz jak ktos wie albo ma taki model bo nie chce przegrzac silnika
no i mam pytanie bo nie widze zadnej chlodnicy hehe ale widocznie nie posiada ale czy powinien miec chociaz jakis wentylator ?? prosze o szybka odpowiedz jak ktos wie albo ma taki model bo nie chce przegrzac silnika
Re: BS200S-3b chlodzenie
halo jest ktos taki co ma takiego quada prosze mi napisac
z tego co piszesz to masz wersje chłodzoną powietrzem i teraz przy niskich temperaturach raczej go nie przegrzejesz a na lato załóż wentylator od malucha
gazior
no tak tak jest dzieki za ten wentylator bo kurcze powinien chyba byc bo sa mocowania porobione przed silnikiem no ale nie bylo no i jeszcze jedno pytanie a to wazne jaki olej do walu kardana bo hmmm nie wiem jaki kupic no i do silnika ?? bo chce wymienic oleje
do wału kardana najlepiej pasuje przekładniowy czyli hipol będzie odpowiedni
a co do silnika to 10w40 4T
a co do silnika to 10w40 4T
gazior
-
- Quad:: BS 200S-3
- Imię: Konrad
Witam
Mam takiego samego Quada i mały problem tj. potrzebuje dokładne fotki przedniego zawieszenia (wahaczy). oddałem do regeneracji i i nie zaznaczyłem który jest prawy a który lewy.
Z góry dziękuje za pomoc
Mam takiego samego Quada i mały problem tj. potrzebuje dokładne fotki przedniego zawieszenia (wahaczy). oddałem do regeneracji i i nie zaznaczyłem który jest prawy a który lewy.
Z góry dziękuje za pomoc