czy ktoś jeżdzi ośką (raptorem) w szczecinie
Re: czy ktoś jeżdzi ośką (raptorem) w szczecinie
no niech zrobi sie cieplej jak byście latali to dajcie znac chętnie z kolegą martinem się przylączymy jakoś lasem chyba da się przyjechac? bo kolega nie ma tablic
My też latamy nie zarejestrowanymi sprzętami
I najczęściej nie jeździmy za "wielką wodę"
Bardziej się trzymamy okolic prawobrzeża w każdą stronę Goleniów/puszcz Bukowa/goleniowska/Kołbacz no i wiele innych miejsc.Wiem że jechali kiedyś do Rosówka na quadach więc gdzieś przejeżdżali mostem
I najczęściej nie jeździmy za "wielką wodę"
Bardziej się trzymamy okolic prawobrzeża w każdą stronę Goleniów/puszcz Bukowa/goleniowska/Kołbacz no i wiele innych miejsc.Wiem że jechali kiedyś do Rosówka na quadach więc gdzieś przejeżdżali mostem
Hej Hakim, jako pojazd wolnobiezny jadac za Toba 25km/h jakos dam chyba rade nie?:))) Bede polegal na Twoich homologowanych kierunkowskazach, lusterkach, lampach, itp. hy, hy:)))
A tak na marginesie to gdzie jest ten tor 4x4 przy Goleniowie???
hej moze w tą niedziele masz ochotę pojechac do ekipy polic dzwonił dzis mój kolega alfadraw (pozdrowionka) i oni jezdzą co niedziele. kierunki lusterka a co to jest a policjia to nie wie oco chodzi z tymi pojazdami
Martin przesłałem na pw. ci info gdzie znajduje się ten tor..
Ja na razie nie jeżdżę po pogoda jest porażająca jednak wymiękam przy takim mrozie ;p
Póki co poszukuje lampy do ltz bo mam roztrzaskaną ;/
Ja na razie nie jeżdżę po pogoda jest porażająca jednak wymiękam przy takim mrozie ;p
Póki co poszukuje lampy do ltz bo mam roztrzaskaną ;/
Jasna sprawa, ja tez czekam jak w nosie nie bedzie juz zamarzac... Ale w przyszlym tygodniu - taram, taram... Dzieki za info.
Hakim, a co masz homologowane lusterka, lampy i kierunki w swoim gadzie? Jak ostatnio w salonie yamahy ogladalem Raptora 350 z homologacja to sie usmialem: oryginalne lampy zaklejone, przytwierdzony jakis halogen na przedzie i jakies badziewne lusterka... Paskudztwo... Problem w tym, ze jak nie masz tych wszystkich rzeczy z homologacja to policja moze i tak Ci zabrac dowod rej. i kazac odholowac gada... Tak wiec na drogach publicznych trzeba uwazac z tablica czy bez. Najwazniejsze to miec OC. Pozdr.
Lusterek wogóle nie mam kierunki to mam na sztukę kiedys mi dzialaly a lampy są orginalne. Mialem juz nie jedną kontrole i sprawdzali tylko czy są swiatła przednie i stop a kierunki zawsze mówie ze własnie z lasu wracam i połamałem no i przegląd i oc.
a co do niedzieli lecimy na police?
a co do niedzieli lecimy na police?
Troche daleko te Police i pogode zapowiadaja nie najlepsza - mroz ma dalej byc. Odezwe sie do Ciebie jakby co.
A z policja jest jak jest - trzeba trafic na dobry humor "funkcjonariusza". Mnie tez zatrzymali bez tablic i nic mi nie zrobili...
A z policja jest jak jest - trzeba trafic na dobry humor "funkcjonariusza". Mnie tez zatrzymali bez tablic i nic mi nie zrobili...