Organizowanie wypraw quadowych :) Żywiec , Szczyrk
Organizowanie wypraw quadowych :) Żywiec , Szczyrk
Witam wszystkich serdecznie. Drodzy quadowcy, proszę wypowiedzcie się co myślicie o moim pomyśle.
Mam 24 lata i mieszkam w Żywcu. Od kilku lat jeżdżę na motocyklu crossowym, okazjonalnie na quadzie i powiem szczerze że jazda czterokołowcem sprawia mi naprawdę wiele radości. W związku z tym wpadłem na pomysł czy może spróbować pozyskać dotacje z EU , zakupić ok 6 maszyn i zacząć organizowanie krótkich wypraw (ok 3-4godziny w różnym stopniu trudności) w Szczyrku (miejscowość bardzo turystyczna) i w Beskidzie Żywieckim. Do wypraw można byłby dołożyć wypożyczenie maszyn. Ok 15 km od Szczyrku znajduje się tor crossowy.
Co o tym myślicie, jak to wygląda w Polsce? Ma to racje bytu czy lepiej się w to nie pakować? Bo na cały biznes z moich obliczeń wynika że potrzebuje ok 250.000..
zapraszam do wyrażania swoich opinii
Mam 24 lata i mieszkam w Żywcu. Od kilku lat jeżdżę na motocyklu crossowym, okazjonalnie na quadzie i powiem szczerze że jazda czterokołowcem sprawia mi naprawdę wiele radości. W związku z tym wpadłem na pomysł czy może spróbować pozyskać dotacje z EU , zakupić ok 6 maszyn i zacząć organizowanie krótkich wypraw (ok 3-4godziny w różnym stopniu trudności) w Szczyrku (miejscowość bardzo turystyczna) i w Beskidzie Żywieckim. Do wypraw można byłby dołożyć wypożyczenie maszyn. Ok 15 km od Szczyrku znajduje się tor crossowy.
Co o tym myślicie, jak to wygląda w Polsce? Ma to racje bytu czy lepiej się w to nie pakować? Bo na cały biznes z moich obliczeń wynika że potrzebuje ok 250.000..
zapraszam do wyrażania swoich opinii
-
- Quad:: Yamaha bruin 350cc 4x4
- Imię: Staszek
Re: Organizowanie wypraw quadowych :) Żywiec , Szczyrk
Pomysł dobry potrzebne bedą ci quady daj znać mogę ci pare sprzedać po dobrej cenie
Jakie maszyny polecasz to tego typu użytkowania? W grę wchodzą tylko 4x4stas86 pisze:Pomysł dobry potrzebne bedą ci quady daj znać mogę ci pare sprzedać po dobrej cenie
-
- Quad:: Yamaha bruin 350cc 4x4
- Imię: Staszek
Yamaha Honda i kawasaki to jest moje zdanie
Moje również. A myślisz że byli by chętni do korzystania z takich kilku godzinnych wypraw?stas86 pisze:Yamaha Honda i kawasaki to jest moje zdanie