Witam wszytskich. Zamierzam kupić quada 4x4 do jazdy po lasach i troche w terenie. Przeznacze na to około 22 tys. Mam 13 lat, 175cm wzrostu i waże około 70 kg. Myśle nad yamaha grizzly 450, polarisem 300 lub 400.
Może macie jakieś inne propozycje ??
Quad 4x4 do 18 tys.
-
- Quad:: Polaris Sportstman 800
Re: Quad 4x4 do 18 tys.
Nazbieraj jeszcze troche i kup odemnie polarisa 800
- Mieszko123
- Quad:: Suzuki KingQuad 700
- Imię: Mieszko
Jak już mówiłem w poprzednim temacie dobrą opcją jest dozbieranie hajsu i kupienie Yamaszki 550.
Pozdrawiam, Mieszko!
Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu
Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"
Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"
- Mieszko123
- Quad:: Suzuki KingQuad 700
- Imię: Mieszko
Pozdrawiam, Mieszko!
- palig1
- Quad:: KTM 525 i Honda
- Imię: Wojtek
Ja znalazłem się w Twojej sytuacji 2 lata temu, wybrałem Honde TRX 420 i .... nie żałuję Moim zdaniem mocy powinno Ci starczyć na jakieś 2 lata, quad jest niezawodny i mieści się w Twoich wymaganiach cenowych
Na G450 też jeździłem i zależy co kto lubi - mi lepiej się jeździ na TRX 420, wiem że to może z przyzwyczajenia, ale jakoś naprawdę ta Yamaha mi nie przypadła do gustu.
Tutaj faktycznie dobrą opcją byłby G550,ale według mnie to będzie to troche wyrzucanie pieniędzy w błoto bo jego mocy narazie w pełni nie wykorzystasz więc jakaś 450 będzie idealnym rozwiązaniem. Dodatkowo za jakiś rok możesz stwierdzić że chcesz sporta albo że quady nie są dla mnie.
Na G450 też jeździłem i zależy co kto lubi - mi lepiej się jeździ na TRX 420, wiem że to może z przyzwyczajenia, ale jakoś naprawdę ta Yamaha mi nie przypadła do gustu.
Tutaj faktycznie dobrą opcją byłby G550,ale według mnie to będzie to troche wyrzucanie pieniędzy w błoto bo jego mocy narazie w pełni nie wykorzystasz więc jakaś 450 będzie idealnym rozwiązaniem. Dodatkowo za jakiś rok możesz stwierdzić że chcesz sporta albo że quady nie są dla mnie.
Jesteś z okolic Jury? Umów się z nami na wspólną jazdę!
http://www.enduro-jura.czo.pl
http://www.enduro-jura.czo.pl