Quad do oceny
Quad do oceny
Witam chce kupić pierwszego quada yamaha raptor 350 co myślicie a stanie tego: http://allegro.pl/yamaha-raptor-350-sta ... 17939.html prosze o odpowiedz
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Quad do oceny
Jakoś na quada w świetnym stanie mi nie wygląda.
Nie ma kryzy w wydechu, jakaś dziwna osłona wydechu... Stanu technicznego nie wywróżę ze zdjęć.
Nie ma kryzy w wydechu, jakaś dziwna osłona wydechu... Stanu technicznego nie wywróżę ze zdjęć.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Wiem ze ze zdjęc nic nie wywróży ale przynajmniej dostrzegłeś parę zeczy o których bladego pojecia nie mam a ta cena tego raptorka tez jakas podejrzana sie wydaje pewnie zdrowo ktos musial tym dawac a teraz patrzy sie byle pozbyc
Ale oczywiście z tym byle sie pozbyć moge sie mylić moze akurat jest to okazja zreszta quada bede kupowal dopiero we wrzesniu ale sie rozgladam miedzy raptor 350 a arctic cat dvx400 byl na allegro w tej samej cenie 7000zl z tego co wiem to wlasnie ten arctic to dobry sprzęt silnik od suzuki ltz400 tyle ze plastiki amerykanskie takze z czesciami by nie bylo problemow a od suzuki jest tanszt nawet o 3000zl podobny rocznik oczywiscie