nie chce odpalic :(
nie chce odpalic :(
Witam!
Mam problem z odpaleniem bashan 200. Jeździłem dobrze się spisywał aż jechałem i zgasł sam i więcej nie odpalił. Kręci rozrusznikiem ale tak jakoś go zacina niewiem co to może byc. Prosił bym o szybką odpowiedz z góry dzięki i pozdrawiam fanów czterokołowców.
Mam problem z odpaleniem bashan 200. Jeździłem dobrze się spisywał aż jechałem i zgasł sam i więcej nie odpalił. Kręci rozrusznikiem ale tak jakoś go zacina niewiem co to może byc. Prosił bym o szybką odpowiedz z góry dzięki i pozdrawiam fanów czterokołowców.
-
- Imię: Piotr
Re: nie chce odpalic :(
Z chińczykami tak jest ale zobacz może iskra nie dochodzi a jeśli nie to nie maż wyjścia trzeba dać go na warsztat albo zrobić dokładny przegląd
-
- Quad:: Honda Foreman S
- Imię: Kuba
Ja też tak kiedyś miałem. Najpierw go dławiło, a potem zgasł i już nie chciał odpalić. Problem był z takim sitkiem na kraniku przy baku. Blokował go brud i nie dopływała benzyna. Żeby sprawdzić czy to to wystarczy wypiąć rurkę doprowadzającą paliwo (w moim przypadku do gaźnika) i dmuchnąć w nią. Wtedy ten brud odrywał się od tego filtra i quad odpalał. Jak Ci odpali po takim dmuchnięciu to proponuję przepłukać bak (czystą benzyną)
-
krulik4444 masz rację
-
jakiego quada kupić sobie do pokazania prędkość
Dzięki za odpowiedzi ale już sie dopatrzyłem była to przyczyna wału był już zepsuty. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam