Problem wygląda następująco. Miga kontrolka od napędu ( 4wd ). Z tego co mi wiadomo swieci się ona w przypadku gdy napęd na 4 jest zalączony. W mojej kawie swieci się ona non stop. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?? Chciałbym się pozbyć problemu póki sprzęt jest obrany z plastików i mam całą instalacje jak na dłoni
Pozdrawiam
Michał
4WD kawasaki kvf 360
-
4WD kawasaki kvf 360
Kvf 360 2002r.
-
u mnie tez wystepuje taki problem ale gdy wylacze silnik i przekrece stacyjke na OFF i ponownie wlacze to juz mi nie miga gdzies wyczytalem w necie ze to jest tryb awaryjny ale pisza tez ze nie trzeba sie tym przejmowac bo nic sie nie dzieje zlego tylko miga spruboj wymienic olej w przednim dyfrze podobno do kawy pakuja teraz duzo czujnikow moze masz malo oleju i dlatego miga
mike
-
Re: 4WD kawasaki kvf 360
stary temat ale ja mam to samo u siebie w kvf 360 a w manualu nic nie wyczytałem.
a oprócz tego czasem swieci czerwony prostokąt po prawej. nie wiem od czego on jest bo opisy są pozacierane. może wiecie już oś nowego w temacie?
pozatym chciałem się dowiedzieć czy w tego typu gadzie można załączać i rozłączać przedni napęd na ruchu.
a oprócz tego czasem swieci czerwony prostokąt po prawej. nie wiem od czego on jest bo opisy są pozacierane. może wiecie już oś nowego w temacie?
pozatym chciałem się dowiedzieć czy w tego typu gadzie można załączać i rozłączać przedni napęd na ruchu.
na bezdrożach