Witam Wszystkich!
Od dłuższego czasu zastanawiam się na kupnem quada, przeglądałem już setki aukcji i wydaje mi się że najlepszy wybór to wspomniany przez Was wcześniej blasterek, do dyspozycji mam około 6 tysięcy, ale raczej nie więcej jak to student, wszystko odłożone co do grosza Więc chyba jedyną słuszną opcją jest yamaha. Myślałem też nad kymco kxr 250, ale wolał bym bardziej ambitniejszy manual niż automat.
Teraz pytania:
czy blaster przy mojej wadze i wzroście będzie dawał rade, jestem dość niski 173 i około 70kg wagi, i nie jest to moja pierwsza styczność z quadem miałem okazję jeździć pare razy na kymco kxr 250, mxu i innych.
Czy blaster z 2001 - 2002 roku nie wydaje Wam się troszkę staruszkiem? Bo jedynie takie modele przewiduję w tej opcji cenowej do 6 tys. czy uważacie że można trafić na dobrego quada z takimi rocznikami?
I ostatnie pytanie które przychodzi mi teraz do głowy, o co pytać sprzedawców (jeśli chodzi o allegro), żeby chociaż w minimalnym stopniu określić stan quada, słyszałem że dobrym pomysłem jest pytać o pokwitowania odnośnie serwisowań, o których często piszą w swoich aukcjach sprzedawcy.
Jeśli macie oczywiście jakieś pomysły na innego quada w tych kategoriach cenowych, to chętnie rozważę, ale nie przypuszczam żeby coś lepszego się znalazło po tylu przekopanych stronach
PS: Temat przeniosłem do nowego wątku bo w innych nie było odzewu na mój post, a zależy mi na czasie.
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi
Pozdrawiam Kuba
Wybór Quada - kilka pytań
Re: Wybór Quada - kilka pytań
A po co ma ktoś Ci odpowiadać skoro wszystko masz na forum, czytać i jeszcze raz czytać, potem pytać, dla przykładu odpowiedź na jedno z twoich pytań http://quadzik.pl/forum/pomocne-pytania ... t6684.htmlQuben pisze: PS: Temat przeniosłem do nowego wątku bo w innych nie było odzewu na mój post, a zależy mi na czasie.
widzisz, nie mam tyle czasu żeby siedzieć i czytać wszystkie posty jakie pojawiły się na forum, a jest pewnie tysiące żeby znaleźć odpowiedź na 3 pytania, bo mam dużo pilniejszych spraw
Zamiast upominać odpowiedział byś i temat był by już dawno do zamknięcia.
Pozdrawiam.
Zamiast upominać odpowiedział byś i temat był by już dawno do zamknięcia.
Pozdrawiam.
jest opcja szukajQuben pisze:widzisz, nie mam tyle czasu żeby siedzieć i czytać wszystkie posty jakie pojawiły się na forum,
Jako że tu masz już posta o takiej samej treści http://quadzik.pl/forum/quad-do-6000zl-t6369-240.html ten temat zamykam.