Zawody
Zawody
Witam!!
Mam pytanie czy na normalnych zawodach quadów jest możliwość startowania na quadzie chińczyku? Czy jest może jakaś klasa, zawody samych chińczyków?
Głównie chodzi mi o starty w normalnych zawodach żeby rozwijać swoje umiejętności.
ps. Mam Shineraya xy300ste
pozdrawiam
Mam pytanie czy na normalnych zawodach quadów jest możliwość startowania na quadzie chińczyku? Czy jest może jakaś klasa, zawody samych chińczyków?
Głównie chodzi mi o starty w normalnych zawodach żeby rozwijać swoje umiejętności.
ps. Mam Shineraya xy300ste
pozdrawiam
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Re: Zawody
Nie to raczej musiały być zawody dla chińczyków bo na torze w normalnych zawodach to byś prawdopodobnie nie dojechał do końca wyścigu
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
Można startować.klugos pisze:Mam pytanie czy na normalnych zawodach quadów jest możliwość startowania na quadzie chińczyku?
Ok
Ale kurcze ja tego quada naprawdę dożynam, po różnych torach jeżdżę, może i nie skaczę ale naprawdę on daje rade i nigdy mi się nie popsuł w czasie jazdy, nigdy się nie przegrzał to myślę że powinno być ok.
A mam jeszcze pytanie ile mniej więcej kilometrowy ma taki tor na zawodach?
I czy są klasy od wieku czy od pojemności quada ?
I jaki najlepszy by był quad żeby startować w takich zawodach, w ogarniętej cenie np do 10 000 ? chodzi mi o używanego
dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
Ale kurcze ja tego quada naprawdę dożynam, po różnych torach jeżdżę, może i nie skaczę ale naprawdę on daje rade i nigdy mi się nie popsuł w czasie jazdy, nigdy się nie przegrzał to myślę że powinno być ok.
A mam jeszcze pytanie ile mniej więcej kilometrowy ma taki tor na zawodach?
I czy są klasy od wieku czy od pojemności quada ?
I jaki najlepszy by był quad żeby startować w takich zawodach, w ogarniętej cenie np do 10 000 ? chodzi mi o używanego
dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
- RumunKXR
- Quad:: Kymco KXR 250
- Imię: Dawid
W zawodach nie ma różnicy czy to chińczyk czy to jest japończyk. Do 10000zl jak byś poszukał, to może znalazł suzuki ltz 400, ale pewnie do małego remontu, lub bez homologacji.
Pozdrawiam.
Rumun
Rumun
siemka mam quada do sprzedania yamaha blaster 200 2004rok kompletny kozak w razie czego zdjecia wysle na email