Lucky Star 300 - warto??
Re: Lucky Star 300 - warto??
chinola nie ma co porównywać z LS a LSa z Yamahą, jak już to LSa pod względem wykonania plastiki, kierunki, przełączniki i inne bajery zbliżył bym do chinola, tak czy siak z Hondą czy Yamahą porównać tego jak na razie się nie da.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Nie przesadzaj Piotrze.
Na pewno LSowi bliżej do Yamahy niż do Bashana.
Nie dam się przekonać
Na co dzień mam styczność z chinolami w wypożyczalni i to jest tragedia co tam się w nich dzieje. Od urwane wahacze po 500km PRZEBIEGU do takich "pierdółek" jak odkręcona kierownica podczas jazdy.
Na pewno LSowi bliżej do Yamahy niż do Bashana.
Nie dam się przekonać
Na co dzień mam styczność z chinolami w wypożyczalni i to jest tragedia co tam się w nich dzieje. Od urwane wahacze po 500km PRZEBIEGU do takich "pierdółek" jak odkręcona kierownica podczas jazdy.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
każdy ma swoje zdanie, ale dlaczego akurat do Yamahy przecież są jeszcze inne marki.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
To przykład ;)Chodzi o markowy sprzęt.
Wiesz co znalazłem kompromis.
LSowi bliżej do Polarisa niż do Bashana
...teraz mnie rozstrzelają
Wiesz co znalazłem kompromis.
LSowi bliżej do Polarisa niż do Bashana
...teraz mnie rozstrzelają
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
Wykonanie nie ma wcale takiego kiepskiego ten LS-ik oczywiście nie takie jak Markowy drogi sprzęt, ale jestem przekonany, że dużo lepsze od tych wszystkich chinoli;d
-
- Imię: Piotr
jeśli jest lepszy od Bashana to musi być dobry a i jaki jest V-MAX quada
-
- Imię: Piotr
ja wiem, że LS jest duuuuuuużo lepszy bo nie chciał bym urazić tych co mają bashana ale bashan to jest g**** a kto ma zdjęcie LSa to niech włoży to zdjęcie na forum na ten temat