LUCKY ATV TEAM
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: LUCKY ATV TEAM
Zdrowych i Wesołych Świąt wszystkim życzy Tede z familią.
wszystkiego naj... życzy świątek z dziewczynami
Wszystkiego naj w nowym roku dużo kapuchy zdrowia błota szybkich oesów Szampana 40% volt wódki 8% piwa bezalkoholowego dobrej spokojnej pracy zwanej Tyrą ciepłej i solidnej PKP szerokich autostrad w remontach zaraz po wybudowaniu ciepłej zimy deszczowego lata (bo i tak spędzamy poza krajem bo taniej ) ukończenia polskiej edycji wyścigu Le Mans Północ - Południe to sobie i kilku śmiałkom z naszego teamu, pociechy z pociech, pociechy z kochanek ................................żon i całego inwentarza. Wyższych podatków (musimy być w czymś najlepsi a co niestać nas ) no i czego jeszcze ? a tam nie mam pomysłu Pozdrawiam jeszcze raz najlepszego
izomoto
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
wszystkiego najleprzego w nowym roku, oby nie był gorszy od 2010
Wszystkiego naj... w Nowym 2011 Roku dla wszystkich i każdego z osobna życzy Piroman z rodzina
Siemka też wam życzę najlepszego nowego roku i sprawnych quadów xD ... czytam wasz temacik i myślę że sporo wiecie o quadach wiec mam prośbę mógłby ktoś dać jakiegoś e-maila albo GG bo mam problem z moją maszyną i byłbym wam strasznie wdzięczny...POZDRO!!
Zimowo się zrobiło. Mam kilka fotek z poprzedniej niedzieli, Trzech Króli i z dzisiejszego wieczoru. W czwartek odwiedził nas kolega z Polic i zapraszał na rewizytę, bo tereny rzekomo zacne mają. Więc może się zbierzemy którejś niedzieli? Narazie wsystkich pozdrawiam...
Tak potwierdzam byłem w sobotę pobrykać z Łukaszem i jeszcze jednym Rajderem w Policach jazda bez trzymanki tereny naprawdę bajka wąwozy, górki, rzeczki strumyki raj dla maszyn jestem zły że dopiero teraz mając praktycznie pod nosem( 15-20 min od chaty) takie tereny dopiero teraz je odwiedziłem . A tereny widać po śladach są ujeżdżane . a więc zapraszamy w te góralskie lasy ja za tydzień jadę albo sobota albo niedziela.Piroman pisze:Zimowo się zrobiło. Mam kilka fotek z poprzedniej niedzieli, Trzech Króli i z dzisiejszego wieczoru. W czwartek odwiedził nas kolega z Polic i zapraszał na rewizytę, bo tereny rzekomo zacne mają. Więc może się zbierzemy którejś niedzieli? Narazie wsystkich pozdrawiam...
izomoto
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
pojechaliśmy, zobaczyliśmy i wróciliśmy, 250 km pokonaliśmy. piroman ma dowody