szczecin
Re: szczecin
e tam, "pszczółka" wygląda normalnie, rzekłbym nawet że wygląda tak jak zwykle
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
na tą pszczółke z foto zawsze znajdziemy czas żeby pojeżdzić , choć daleko na niej się nie zajedzie
Ja bym nie składał, wygląda lepiej jak w całości ma to coś z Biszopa ,,Obcy pasażer’’
Albo wstaw do muzeum samoróbek na Podbeskidziu lub gdzieś w tych okolicach nikt się nie skapnie że to produkt seryjny.
A w ogóle to wesołych pogodnych świąt i dobrego spokojnego nowego roku życzy Paweł
Albo wstaw do muzeum samoróbek na Podbeskidziu lub gdzieś w tych okolicach nikt się nie skapnie że to produkt seryjny.
A w ogóle to wesołych pogodnych świąt i dobrego spokojnego nowego roku życzy Paweł
izomoto
Shogun.. traktor wygląda jak choinka pod koniec stycznia , a propos choinki i tego miłego dla wszystkich okresu życzę wszystkim riderom oraz ich rodzinkom miłych chwil przy wigilijnym stole oraz bogatego G wiazdora
Pszczółkom , gadom i na czymkolwiek jeszcze jeździcie życzę wielu motogodzin pod wspaniałymi riderami w nadchodzącym Nowym Roku i oczywiście wszystkim Wesołych Świąt.
G700
Wszystkim - Wesołych Świąt.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Wesołych Świąt dla całego Szczecińskiego squadu!
Przede wszystkim ZDROWEGO roku 2011!
Przede wszystkim ZDROWEGO roku 2011!
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
po fotach stwierdzam że to twój Polaris używany dwa razy w roku i to jeszcze turystycznie, szkoda tylko że za takie pieniądze jakie kosztuje otrzymujesz chińską jakość albo i tego nie, podziwiam cię za cierpliwośćshogun pisze:ciekawe co to za sprzęt
e tam, to na 100% "smok" od Szczypiora z garażu!
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły