fajne foty grizzly
- PabloG700
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 EPS
- Imię: Paweł
Re: fajne foty grizzly
no tak a potem są na allegro z USA w śmiesznych cenach , z opisem ' używany rekreacyjnie'
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Tylko one są wyłącznie do błota - zrób w błocie kilkaset kilometrów.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- PabloG700
Co rozumiesz przez słowo błoto ? Błoto czyli masa , ziemia zmieszana z wodą , czy zdjęcia gdzie quada nie widać ? Wg mnie w takim terenie jak oni tam jeżdżą czyli to 'błoto' jest dużo gorsze niż pokonanie 100 KM po polnej dróżce. Quady są do jeżdżenia, a do pływania jest łódka
- kameleon4x4
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY
- Imię: Piotr
- Kontakt:
święta racja z tym pływaniem
jak ktoś chce popływać to niech sobie łódkę kupi
jak ktoś chce popływać to niech sobie łódkę kupi
żyj eXtremalnie
http://picasaweb.google.com/kameleon.gorlice
----
Post ten wyraża moją opinię w danej chwili . Treść jego nie może służyć przeciwko mojej osobie w dniu następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pozdrawiam Piotr.
http://picasaweb.google.com/kameleon.gorlice
----
Post ten wyraża moją opinię w danej chwili . Treść jego nie może służyć przeciwko mojej osobie w dniu następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pozdrawiam Piotr.
- PabloG700
Też lubię zabawę , ale znam możliwości quada i nie wjeżdżam w takie miejsca z których wiem że nie wyjadę , lub utopię quada ( bo i po co ?) Przyjemności żadnej a tylko ciągła obawa o to żeby 20cm dalej nie było głębszego o 20 cm dołka ot takie moje zdanie o tym wszystkim, najbardziej śmiać mi się chce z quadów na allegro , widać że uzbrojone po zęby , opony , snorkle i opis ' używany rekreacyjnie, nie jeżdżony po błocie' to trzeba być dopiero id***