Jeszcze nie badałem,ale jak pogoda pozwoli to w sobotę będę naprawiał.PozdrawiamRAIDER112 pisze:RAIDER112 pisze:,,,,,krzywa półoś???? lub wadliwe przeguby ..( taka partia dostawy .)
......jakie wnioski ????? Tomasz 11
![I love ARCTIC-CAT :I love ARCTIC-CAT:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/arctic-cat.gif)
Jeszcze nie badałem,ale jak pogoda pozwoli to w sobotę będę naprawiał.PozdrawiamRAIDER112 pisze:RAIDER112 pisze:,,,,,krzywa półoś???? lub wadliwe przeguby ..( taka partia dostawy .)
tomasz11 pisze:Jeszcze nie badałem,ale jak pogoda pozwoli to w sobotę będę naprawiał.PozdrawiamRAIDER112 pisze:RAIDER112 pisze:,,,,,krzywa półoś???? lub wadliwe przeguby ..( taka partia dostawy .)
Czekamy ps.dzięki RAIDER112 za chęć pomocy,jak będę potrzebował to na pewno skorzystam.Trzeba się w końcu będzie spotkać w terenie.PozdrawiamRAIDER112 pisze:..........było się dzisiaj na poligonie na dwa KQ 7OO .... ZAROMBIŚCIE ..!!! będą filmiki ...
.........dzięki ale to nie jest żadne przestępstwo , tylko jak by się kto uparł ,,wykroczenie,, myślę że nikt sobie nie będzie zawracał głowy takimi drobiazgami. pozdro.bad_dino pisze:Nie wiem czy to madre jezdzic z odslonietymi blachami , mozna sobie narobic wiecej klopotu.
Pozdrawiam