Witam
moj quad 150 ma problemy z odpaleniem, wrocilem z lasu na drugi dzien chcialem sie przejechac i nie odpali. akumlator kreci iskra na swiecy jest (wymienialem swiece) probowalem wstrzykiwac paliwo pod swiece prawie juz chytal i nic. czym to moze byc spowodowane ze quad nie chce palic? prosze o odpowiedzi! pozdrawiam wszystkich quadowcow!
moja 150 nie chce odpalic
-
- Quad:: Humer 110
Re: moja 150 nie chce odpalic
Siema podobnie jak ty niechcił mi odpalić quad spróbj wyciągnąć gaznk z guada zakouj wode w garku włuż gaznik odktęc plastiki wymcz go wysusz i spróbuj czy zapali sprawc ustawienie gaznika
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Nic z tego nie rozumiem (pisz po polsku! )Jakub1997.PL pisze:Siema podobnie jak ty niechcił mi odpalić quad spróbj wyciągnąć gaznk z guada zakouj wode w garku włuż gaznik odktęc plastiki wymcz go wysusz i spróbuj czy zapali sprawc ustawienie gaznika
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
-
- Quad:: Humer 110
ja robiłem tak że wsadziłem gaznik do gorącej wody na 5/10 min i założyłem do quada i palił
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
No i teraz to rozkminiłemJakub1997.PL pisze:ja robiłem tak że wsadziłem gaznik do gorącej wody na 5/10 min i założyłem do quada i palił
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1