Moduł zapłonowy - czy można go rozkręcić?
Moduł zapłonowy - czy można go rozkręcić?
Czy można rozkręcić moduł zapłonowy??? :myśl:
admin: Michał następnym razem jak będziesz zaquadał nowy temat to proszę nazwij go odpowiednio. Najlepiej, żeby po temacie było wiadomo o czym będzie ten temat... Ty nazwałeś ten temat "Można??"... a ja zmieniłem tytuł na "Moduł zapłonowy - czy można go rozkręcić?" - mam nadzieję że załapałeś...
admin: Michał następnym razem jak będziesz zaquadał nowy temat to proszę nazwij go odpowiednio. Najlepiej, żeby po temacie było wiadomo o czym będzie ten temat... Ty nazwałeś ten temat "Można??"... a ja zmieniłem tytuł na "Moduł zapłonowy - czy można go rozkręcić?" - mam nadzieję że załapałeś...
Ostatnio zmieniony czw 21 lut, 2008 przez michał, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszę poprawnie po polsku.
Moduł zapłonowy jest zalany w środku, więc dostać siędo środka nie łatwo. Odłącz akumulator, odczep wtyczkę modułu/komputera i odkręć śruby mocujące. Do czyszczenia gniazdka użyj środka do styków w aerozolu typu kontakt etc. Uwaźaj na piny gniazdka, jak jakiś zegniesz - problem gwarantowany. Przed umyciem sprawdż ile brudu jest w środku jak sporo to znaczy, że wtyczki były źle umocowane lub sparciały silikonowe usczelki (jak występują).
KINGSAJZ dla każdego!!!!
Re: Moduł zapłonowy - czy można go naprawić
Witam spalil mi sie moduł przy hondzie rincon 650 biegi są ok czy można to naprawic???
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Moduł zapłonowy - czy można go rozkręcić?
tylko nowy moduł i nie odkopuj tematów sprzed 2 lat.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!