River Ride IV na żywo.
święte słowa tylko więcej samodzielności a satyswakcja będzie podwujna,pewnie że promocja quadów przez znane osoby jest ok. ale nie liczyłbym na zmianę postrzegania quadowania na lepsze bo przeciętny Kowalski siedząc przed TV powie ok. ale jak zobaczy ciebie pod twiom domem to będzie be a jedyne korzyści będą mieli organizatorzy rajdów bobędzie łatwiej o sponsora.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
No i oto własnie chodzi. A tak powanie to na RRIV pan Z. to był samodzielny. Cały odcinek nocny jechali za nami i sam widziałem chociaz wtedy jeszcze nie wiedziałem kto to jest bo był w kasku. Zreszta z pamietnej wywrotki widac ze sam podchodzi do próby. Wprawdzie nie wyszło ale za to jakie ma ujecie
- Krzysztof Wronowski
z tego programu wynika, ze młody Pan Z. to straszny BURAK.
co się dzieje - frustracje dają znać o sobie?Wyniesiony na tatinych pleckach po prostu chce być "gwiazdą'
Maciek Z troszkę już w życiu przeżył i to co robił świadczy że ma charakter, w mojej ocenie jest OK zarówno jako kolega jak i partner do jazdy.
3fun - bo quady są naszą pasją
Frustracje?
Jak frustracje?
Każdy choćby odorbinę myślący człowiek ma jakieś frustracje, ale świat quadowy zupełnie (w moim przypadku) do nich nie należy.
Dla mnie to jedynie bezciśnieniowa frajda i odskocznia.
Zwykle jest tak, że w relacjach 1:1 każdy jest SPOKO. jednak zwykle jedni nam bardziej przypadają do gustu niż inni.
Pan Z w Polscie opowiadał jednak straszne farmazony i jeżeli robi się to prywatnie, to nie jest tak bolesne jak robi się przed milionowym audytorium.
MEDIA pełnią rolę opiniotwórcza ale przede wszystkim KULTUROTWÓRCZĄ
Bolesne by było gdyby styl pana Z został odebrany jako "normalny" a co gorsza, normalny dla quadowego środowiska, do którego wszyscy posiadacze quadów czy chcą czy nie chcą, należą.
Jak frustracje?
Każdy choćby odorbinę myślący człowiek ma jakieś frustracje, ale świat quadowy zupełnie (w moim przypadku) do nich nie należy.
Dla mnie to jedynie bezciśnieniowa frajda i odskocznia.
Zwykle jest tak, że w relacjach 1:1 każdy jest SPOKO. jednak zwykle jedni nam bardziej przypadają do gustu niż inni.
Pan Z w Polscie opowiadał jednak straszne farmazony i jeżeli robi się to prywatnie, to nie jest tak bolesne jak robi się przed milionowym audytorium.
MEDIA pełnią rolę opiniotwórcza ale przede wszystkim KULTUROTWÓRCZĄ
Bolesne by było gdyby styl pana Z został odebrany jako "normalny" a co gorsza, normalny dla quadowego środowiska, do którego wszyscy posiadacze quadów czy chcą czy nie chcą, należą.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Wyjście jest proste - trafiłeś na wadliwą płytę, która nie została dograna do końca.Brylant:
Grzesiu czy nie działa mi 4 część filmu RR czy u ciebie to hodzi bez problemu
całuy filmik obejrzałem bez problemu i na 4 części się zawiesza program All Player.
Sprawdź jeszcze dla pewności na innym odtwarzaczu czy jest podobnie.
Po prostu doślemy Ci nową płytę i tyle...
Obecnie sporadycznie zdarzają nam się wadliwie nagrane płyty, ale cóż czasem i tak bywa.
Jeżeli na innym odtwarzaczu też masz taki sam problem to daj znać na PW lub maila, żebyśmy wysłali ci płytę...
Póki co quadowa emeryturka :)