Quadzik - polski magazyn o quadach

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
jojo cf 500
Quad:: cf 500 elektryk
Imię: Karol ( jestem elektryk )
Kontakt:

cf 500 4x4

Post autor: jojo cf 500 » wt 26 paź, 2010

ja jestem elektrykiem pytania pomogę

widzio
Quad:: Suzuki KingQuad 750 Axi
Imię: Dawid

Re: Quadzik - polski magazyn o quadach

Post autor: widzio » pn 22 lis, 2010

Kiedy będzie dostępny nowy numer Quadzika? :(

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 22 lis, 2010

Najbliższy Quadzik (13) 6/2010 będzie dostępny od 25.11.2010 a kolejny (14) 1/2011 od 3 lutego 2011 roku.
Tym samym wyrównujemy trochę daty wydania Quadzika i w 2011 roku będzie ukazywał się na początku miesięcy parzystych....
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
radzio
Quad:: Suzuki KingQuad 750 AXI
Imię: RADEK.

Post autor: radzio » pn 22 lis, 2010

To dobrze bo to jeszcze tylko 3 dni a u mnie to jeszcze z tydzień jak w skrzynce się znajdzie :beczy:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

radzio pisze:To dobrze bo to jeszcze tylko 3 dni a u mnie to jeszcze z tydzień jak w skrzynce się znajdzie :beczy:
Nie :beczy: , ostatnio Poczta Polska bardzo mnie mile zaskoczyła, Kalendarze quadowe dotarły już do zamawiających po 2-3 dniach...

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » pn 22 lis, 2010

Grzegorz Głowienka pisze:ostatnio Poczta Polska bardzo mnie mile zaskoczyła, Kalendarze quadowe dotarły już do zamawiających po 2-3 dniach...
Nie tylko kalendarze tak szybko dochodzą, gazeta też i to od samego początku, przynajmniej do mnie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

PIOTR_15 pisze:
Grzegorz Głowienka pisze:ostatnio Poczta Polska bardzo mnie mile zaskoczyła, Kalendarze quadowe dotarły już do zamawiających po 2-3 dniach...
Nie tylko kalendarze tak szybko dochodzą, gazeta też i to od samego początku, przynajmniej do mnie :mrgreen:
Widzisz PIOTR_15, bo ty mieszkasz rzut beretem od redakcji :wyśmiewacz: Jak widać dostarczenie przesyłek z Zielonki pod Warszawą do Drawska Pomorskiego trwa o wiele krócej niż z Zielonki do Warszawy. Nic chyba będę musiał sam rozwozić prenumeratę po warszawskich prenumeratorach :figielek:

A propo prenumeraty, to jutro 13. Quadzik zostanie wysłany do prenumeratorów...

Awatar użytkownika
darksmile

Post autor: darksmile » śr 19 sty, 2011

nie czytałem Was od drugiego czy trzeciego numeru. I z bólem serca stwierdzam, że część z Was nie potrafi pisać. Przykre to...
250,350,450,550,700

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 20 sty, 2011

darksmile pisze:nie czytałem Was od drugiego czy trzeciego numeru. I z bólem serca stwierdzam, że część z Was nie potrafi pisać. Przykre to...
Witaj Michale,
poproszę o konkrety, czy mówisz o najnowszym numerze czy może któryś z archiwalnych wpadł Ci w ręce... O które artykuły Ci dokładnie chodzi...

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 03 lut, 2011

Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?

Numer lutowo-marcowy (14) 1/2011 QUADZIK – polski magazyn o quadach wszedł do sprzedaży od 3 lutego 2011 roku i będzie w dystrybucji do początku kwietnia 2011 roku.

Podnieśliśmy cenę Quadzika na 9,90 zł...

Z uwagi na zakończony właśnie okres przejściowy, który został przyznany przez Unię Europejską w traktacie akcesyjnym kilka lat temu, zwiększył się VAT na czasopisma specjalistyczne. Do tej pory mieliśmy stawkę 0%, a od 2011 roku obowiązuje nas stawka 5%. W związku z tym zmuszeni byliśmy podnieść cenę Quadzika z 9,50 do 9,90 zł. Utrzymaliśmy jednak cenę prenumeraty - dlatego cały czas można ją zakupić za 49 zł.

Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?

- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu

- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów

- Inmedio, Relay i EMPiK – cała sieć salonów w Polsce

- Sieć sprzedaży GARMOND PRESSu, KOLPORTERa i RUCHu

- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…

Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.

Przekartkuj Quadzika w internecie

Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego Quadzika. Miłej lektury.

http://www.quadzik.pl/imgs_upload/Flash/gazeta_quadzik/quadzik_(14)_1-2011.swf

Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (14) 1/2011?

Tym razem na okładce najnowszego Quadzika znalazł się Can-Am Commander z seryjnym silnikiem o największej obecnie pojemności na rynku – czyli prawie 1000 ccm. Ale o tym, czy jest to pojazd dający radość z jazdy, czy kolejny „wózek golfowy” przeczytacie w obszernym teście.

Sprawdziliśmy, czy bezawaryjna Honda TRX400EX jest naprawdę niezniszczalna. A na koniec wyruszyliśmy w teren trzema przyzwoitymi władcami bezdroży, czyli Suzuki KingQuadami 700.

Piotr „aXcid” Winiarski opisał różne Systemy chłodzenia stosowane w quadach. Przetestowaliśmy opony na zimę, czyli ITP Tundra Cross z kolcami. W zimowej scenerii sprawdziliśmy użytkowość Side x Side’ów – dołączając do pojazdu pług, solarko-piaskarkę, przyczepkę i zamiatarkę.

Stworzyliśmy nowy dział poświęcony kobietom na quadach – ATV LADIES, którym zaopiekował się Ola Bielecka.

Z „Mr Quadem”, czyli Jackiem Bujańskim sprawdziliśmy, do czego w terenie przydaje się Zblocze – czyli kółeczko z uszami.

Odwiedziliśmy kilka imprez i wypraw quadowych: Rajd Dakar w Argentynie, Wyprawę do Maroka oraz Wyprawę do Rumunii.

To jak zwykle nie wszystkie atrakcje tego numeru.

Już dziś zamów PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”