Kupiłem Kymco MXU 500
-
- Quad:: ATV
- Imię: Marek
Kupiłem Kymco MXU 500
Witam , jestem na forum już od jakiegoś czasu w tamtym tygodniu kupiłem quada KYMCO MXU 500 i mam kilka pytań:
- świeci mi się kontrolka od płynu chłodniczego i gaśnie po kilki minutach (stan płynu jest oki bo sprawdzałem)
- czy ten quad ma wyłączenie blokady tylnego napędu
- jakiś najbliższy albo dobry serwis lub sklep z częściami do Kymco gdzie mi wszystko powiedzą i kupie części jak będę potrzebował mieszkam w Piasecznie
- głośno chodzi wciągarka nie wiem co z tym zrobić
Proszę o pomoc pozdrawiam
- świeci mi się kontrolka od płynu chłodniczego i gaśnie po kilki minutach (stan płynu jest oki bo sprawdzałem)
- czy ten quad ma wyłączenie blokady tylnego napędu
- jakiś najbliższy albo dobry serwis lub sklep z częściami do Kymco gdzie mi wszystko powiedzą i kupie części jak będę potrzebował mieszkam w Piasecznie
- głośno chodzi wciągarka nie wiem co z tym zrobić
Proszę o pomoc pozdrawiam
Re: Kupiłem Kymco MXU 500
nie ma, jak w większości quadówmarekmilewskii pisze:- czy ten quad ma wyłączenie blokady tylnego napędu
zależy jaka to wyciągarka, ogólnie głośno pracują, więc tym bym się nie przejmował.marekmilewskii pisze:- głośno chodzi wciągarka nie wiem co z tym zrobić
-
Dzięki kolego za ino a znasz może dobry serwis albo sklep najbliższy Piaseczna Kymco ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Niestety nie, nie jestem z tamtych rewirów.
KYMCO MXU 500irs
witam mam pytanie o kymco mxu 500irs chodzi mi o koszt przegladu i ceny czesci sa dostepne bez problemu a moze lepiej mxu500 bez irs
-
Witam potrzebuje pomocy Kymco 500 MXU 4x4
Witam wszystkich panowie prosił bym o wskazówkę ile trzeba powietrza w kołach w Kymco 4x4 500 mxu jeżdżę trochę asfalt trochę teren a zima z pługiem do odśnieżania będę jeździć .Proszę o informację .Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: Witam potrzebuje pomocy Kymco 500 MXU 4x4
Zalecane ciśnienie zarówno z przodu jak i z tyłu w MXU500 to 3,2 PSI.marekmilewskii pisze:Witam wszystkich panowie prosił bym o wskazówkę ile trzeba powietrza w kołach w Kymco 4x4 500 mxu jeżdżę trochę asfalt trochę teren a zima z pługiem do odśnieżania będę jeździć .Proszę o informację .Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich.
Podczas jazdy po asfaltach 4,5 - 5 PSI powinno wystarczyć... W terenie trzymaj się zalecanej wartości 3,2 PSI
Oczywiście pomiar przy zimnych oponach...
Póki co quadowa emeryturka :)