LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Sorry za takie spóźnienie, ale sezon się u mnie powoli robi. Zdjęć z soboty jak na lekarstwo, a filmiki - wstyd się przyznać, ale źle trzymałem komórkę przy nagrywaniu i są bokiem, a nie umiem odwrócić.
Ponadto nie wiem czy wiecie, ale zapisaliście się na PP rzutem na taśmę, bo shayba dziś napisał, że zamyka listę startową, bo jest już komplet. Będzie się działo - pół roku do rajdu, a już brak miejsc.
A wogóle to jadę w czwartek po maszynę, więc na sobotę jak najbardziej jestem chętny i to w końcu na normalnym pojeździe.
Wrzucam co mam:
Ponadto nie wiem czy wiecie, ale zapisaliście się na PP rzutem na taśmę, bo shayba dziś napisał, że zamyka listę startową, bo jest już komplet. Będzie się działo - pół roku do rajdu, a już brak miejsc.
A wogóle to jadę w czwartek po maszynę, więc na sobotę jak najbardziej jestem chętny i to w końcu na normalnym pojeździe.
Wrzucam co mam:
Aha, byłbym zapomniał. Znalazłem jeszcze super filmik z ub. tygodnia. Co prawda 5 sekund na krzyż, ale waaarto obejrzeć, powspominać wyprawę. Było gruuuubo.
http://www.youtube.com/watch?v=7dNNy2_JyiI
http://www.youtube.com/watch?v=7dNNy2_JyiI
Ale złośliwa bestia z tego Piromana. Przecież miało być cicho a tu masz !!!!!!!!!
Dobrze że jeszcze nie napisałeś kto tak jeździ, a potem " nowy , bez przebiegu i tak dalej"
Dobrze że jeszcze nie napisałeś kto tak jeździ, a potem " nowy , bez przebiegu i tak dalej"
- RobMaximus
- Kontakt:
Jest u was jest jeszcze miejsce wolne w tą sobotę? Jeżeli tak to bym się chętnie dołączył??
Tylko mam kawałek aby do was dojechać! No i wy macie zamiar nad morze jechać a ja mieszkam koło Gryfic w Stawnie.
Tylko mam kawałek aby do was dojechać! No i wy macie zamiar nad morze jechać a ja mieszkam koło Gryfic w Stawnie.
- RobMaximus
- Kontakt:
Pragnę podziękować kolegom za udany wypad.
Było zajefajnie!!!
Mi się podobało mimo tego że moja Suzanna nie chciała tak jak ja chciałem!!!
Zdarza się, telefon do mechanika też już wykonałem jakaś kostka dostała gdzieś wody i dlatego taka czkawka była!!
Czyli nic strasznego ale za tydzień będę styki czyścił!!
A więc znowu trochę przy niej posiedzę!!!
Było zajefajnie!!!
Mi się podobało mimo tego że moja Suzanna nie chciała tak jak ja chciałem!!!
Zdarza się, telefon do mechanika też już wykonałem jakaś kostka dostała gdzieś wody i dlatego taka czkawka była!!
Czyli nic strasznego ale za tydzień będę styki czyścił!!
A więc znowu trochę przy niej posiedzę!!!
No i kolejna fajna sobota za nami. Mieliśmy okazję poznać kolegę Roberta z Gyfic - dzięki za wspólną zabawę. Trochę moja bombka dała d... i chyba Adama polar też, ale cóż, się zdarza.
proponuję powtórzyć w tą sobotę wypad z przed tygodnia to zaliczymy sobie po hipotermii .
izomoto
- RobMaximus
- Kontakt:
Niestety ja odpadam bo gadzinę muszę posprawdzać i przygotować do wyjazdu do Bukowna
Jestem w rosterce, coś bym jutro dosiadł, albo centuriona albo bombe . Jak ktoś ma chętke na cztery koła to czekam na info, jak nie będzie chętnych to wybieram dwa kółka.
izomoto
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Paweł, u nas wszyscy dzisiaj kaca leczą . Ps. Pozdrowienia dla Prezesa Z...