Wisła
Wisła
Cześć , jesteśmy z Łodzi i wybieramy się do Wisły. Tym razem jedziemy małą grupką, więc może będzie ktoś chciał się do nas dołączyć (wyłącznie osoby pełnoletnie i z doświadczeniem). Przewodnik nie jest potrzebny bo tereny bardzo dobrze znamy i wszystko mamy ustalone i zaplanowane.
Planowo w ciągu dnia objeżdżamy prawie całe Beskidy. Trasa ma około 100 km. i jest w niektórych miejscach wymagająca, ośki napędzane na tył też dają sobie radę. Startujemy z Wisły między 8 a 9 rano. Jeśli jest ktoś zainteresowany to niech da znać.
Planowo w ciągu dnia objeżdżamy prawie całe Beskidy. Trasa ma około 100 km. i jest w niektórych miejscach wymagająca, ośki napędzane na tył też dają sobie radę. Startujemy z Wisły między 8 a 9 rano. Jeśli jest ktoś zainteresowany to niech da znać.
Ostatnio zmieniony czw 04 lis, 2010 przez adam22, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Quad:: suzuki eiger 400
- Imię: łukasz
Re: Wisła piątek 05.11.2010
witam jestem zainteresowany suzuki eiger 400 da rade w tym terenie??? zostajecie na weekend czy tylko piatek?
raz zabrałem ośkę w góry - pierwsza drapka i mało brakło a skończylo by sie naprawde bardzo,źle - quad na stromym podjeździe już się przechylał do tylu - w ostatniej chwili go chwycilismy. Ośka w górach nie daje rady przy ciezkiej trasie, ale jak macie zamiar zrobić 100km za cały dzień to raczej będzie pewnie lajcikadam22 pisze: ośki napędzane na tył też dają sobie radę.
Udanej ustawki - fajne rejony.
-
nie no kolego mam 4x4 wiec raczej dam rade
raczej na pewno dasz rade, skoro ośki lecą to dla Ciebie to będzie pewnie nuda
Koledzy dla wyjaśnienia, ośka daje sobie radę, bo sam na takiej jeżdżę (ltz- 400). Na pewno jest inna technika wjazdu i na pewno jest o wiele trudniej niż na przeprawach 4x4. Ośka na podjazdach musi mieć po prostu większą prędkość. Na naszej trasie jest wile podjazdów i czasami jest emocjonująco, lecz zgadzam się że dla 4x4 może być o wile łatwiej, ale na pewno nie lajtowo, zresztą to wszystko zależy od umiejętności i możliwości quada.
Kolega łukaszeiger pytał, czy jego quad da radę, na pewno tak, i jedziemy tylko na jeden dzień.
Planujemy objechać tę trasę w 7/8 godz. i wracamy do domu.
Kolega łukaszeiger pytał, czy jego quad da radę, na pewno tak, i jedziemy tylko na jeden dzień.
Planujemy objechać tę trasę w 7/8 godz. i wracamy do domu.
-
ok wiec pisze sie na ten wyjazd poprosze o jakis kontakt do was aby sie umówic konkretnie
Ostatnio zmieniony śr 24 lis, 2010 przez adam22, łącznie zmieniany 2 razy.
Niestety, ze względu na pogodę musieliśmy przesunąć termin naszego wyjazdu do Wisły na przyszły czwartek 11.11.2010
W tym dniu jest Święto i jest dniem wolnym od pracy, więc może teraz się uda, no jak oczywiście pogoda pozwoli, więc jeszcze raz wznawiam propozycję dołączenia się do nas, tak jak napisałem wcześniej.
Pozdrawiam Adam
W tym dniu jest Święto i jest dniem wolnym od pracy, więc może teraz się uda, no jak oczywiście pogoda pozwoli, więc jeszcze raz wznawiam propozycję dołączenia się do nas, tak jak napisałem wcześniej.
Pozdrawiam Adam