LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Gratulacje dla Piromana w Maroku zajął w generalce 6- te miejsce jak na pierwszy raz to nieżle ,za rok Krecik może mieć rywala do podjum!!!
Witam po kilkudniowej nieobecności. Dzięki Ramik za graty, choć 6-te miejsce to niestety nie podium. Ale może za rok będzie lepiej? W tym się nie udało, bo zawaliłem etap na wydmach gdzie złapałem 8 godzin kar i pomimo wielkiej gonitwy na pozostałych 4 etapach nie dało się takiej straty odrobić. Ale co się odwlecze... Co do samego rajdu to miała to być przygoda mojego życia i ... była meeeeega przygoda . Bajeczne krajobrazy, walka wśród najlepszych, integracja na maksa i duuuuużo adrenaliny. Po prostu mega wypas. Nie da się opisać tego co przeżyłem, więc polecam jechać i sprawdzić samemu. A więcej szczegółów na najbliższej ustawce. A i dzięki za atmosferę dla wszystkich uczestników, a zwłaszcza Marka, Shoguna, Ronina i Marcina (zwycięzcy w klasie motocykli ). Kilka fotek, niestety bez jakichś mega, bo to jednak był wyścig i nie było czasu na zdjęcia.
- Załączniki
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
no niezłe niezłe tylko pozazdrościć , gratulacje
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Ekstra napewno wyjazd gruuuuuuuby graty za miejsce A przy ustawce liczymy na obszerne relacje
... inne hobby to tylko wymówka :)
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Brawo Krzysiu, super fotki, a na ustawce bez czarnego Jasia się nie pokazuj
Witam emerytów !!! a kiedy jakaś ustawka ,bo sie wam maszynki zastały, żucajcie propozycje.
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Ja to bym to widział najlepiej na 6-tego i marokańczycy trochu odpoczną
... inne hobby to tylko wymówka :)