Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- konrad230584
- Quad:: kawasaki brute force 750
- Imię: Konrad
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Cześć k8w8
ja osobiście to nie dam rady tak wcześnie jeżeli cię interesują okolice godziny 10 to bardzo chętnie
ja osobiście to nie dam rady tak wcześnie jeżeli cię interesują okolice godziny 10 to bardzo chętnie
- k8w8
- Quad:: KingSuzuki 750
- Imię: Krzysztof
Zadzwoń jak się pojawicie. My ustawiliśmy się o 7.00 rano (5 quadów) zazwyczaj jeździmy do 12.00. Zapraszam.
KQ 750 EPS
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
................zaczołem trochę w tygodniu dłubać i niestety ale całą zawiechę muszę przejżeć ..... napewno mam do wymiany łączniki tylne i gumy stabilizatorów...... dalej się okaże ........ może się jutro pokażę jeszcze ale około 10.00 z synem mniejszym na ośce . Jak co to polecę tylko do rzeczki i po okolicy. K8W8 ....NIE CZEKAJCIE NA MNIE ...... może się gdzieś stykniemy .. pozdro i sorki...
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
.....TranS-Squad Team....
- konrad230584
- Quad:: kawasaki brute force 750
- Imię: Konrad
dobra zadzwonię jak dojedziemy (4qady)
Witam dzisiaj troche smigalismy po poligonie i w drodze na patelnie jadąc od strony rzeki juz przy samym polu jest szlaban. 20m przed tym szlabanem jest jego objazd w prawo. Jakis debil wykopał rów 50x50x200cm. Przy samym szlabanie jest tez nowy dołek. Trzeba omijac z lewej strony. Wrzucam fotke. Czerwona strzałka skierowana jest na szlaban.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
TranS-Squad Team
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Co za matoł... Jak go dorwe przypadkiem to mu szpadel w d..e wsadze i bedzie lapami zasypywal. Jak jest taki twórczy to niech nam skocznie usypie a nie doly kopie. Jeszcze ktoś wleci rospedzony i bardzo zle to sie skonczy.
Nawet jak jakieś dziadzina będzie rowerem pruł to sie połamie bo ślepy albo dziecko puszczone przodem... o ilem tam jeżdzą
Ja już w ciągu 4 miesięcy 3 razy przebilem gume jakimś 4 cm g....em, wezme jutro to Ci pokaże, wygląda jak by ktoś to przygotował.
Dzięki za info stary...
Ps. Jutro sie widzimy.
Nawet jak jakieś dziadzina będzie rowerem pruł to sie połamie bo ślepy albo dziecko puszczone przodem... o ilem tam jeżdzą
Ja już w ciągu 4 miesięcy 3 razy przebilem gume jakimś 4 cm g....em, wezme jutro to Ci pokaże, wygląda jak by ktoś to przygotował.
Dzięki za info stary...
Ps. Jutro sie widzimy.
TranS-Squad Team
-
- Quad:: HONDA TRX
- Imię: ŁUKASZ
Witam czy ktoś jest ze stefanówki-Kobyłka
- k8w8
- Quad:: KingSuzuki 750
- Imię: Krzysztof