Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomasz11
Quad:: Honda Rincon 650
Imię: Tomasz

Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Post autor: tomasz11 » ndz 10 paź, 2010

Witam ktoś chetny 17.10 na wypad z Kobyłki i okolic.Pozdrawiam. :I love ARCTIC-CAT:
Pozdrawiam

RAIDER112
Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
Imię: KRZYSZTOF

Post autor: RAIDER112 » ndz 10 paź, 2010

...........tomasz11 ustawiałem się już telefonicznie na 17.10 na rano z k8w8 .Mam nadzieję że tym razem się spotkamy i pośmigamy deko.
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
*********************http://www.trans-squad-team.pl *********************
.....TranS-Squad Team....

RAIDER112

Post autor: RAIDER112 » ndz 10 paź, 2010

może ma ktoś jakąś miejscówę z grataki do KINGQUADA ...???? potrzebna mi lampa przednia z osłoną w kolorze żółtym.

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Post autor: Progress » śr 13 paź, 2010

Koledzy uwazajcie na kopalni piachu (tam gdzie wode wypompowują i w weekendy duzo osob jezdzi ) na poligonie w Rembertowie. Ostatnio czaja sie tam i próbują łapać (Żandarmeria) na tej drodze asfaltowej naszych braci. Dzisiaj mnie prawie dopadli na tych piachach. Pojeździłem może z 10 minut i nagle nie wiadomo skad wyjechal jakis pseudo jeep Żandarmerii a za chwile drugi mi próbował droge zajechac. Zwialem ale nie było smiesznie bo mieli przewage w postaci elementu zaskoczenia i nawet jakis plan na zlapanie mnie. W prawdzie nie zbieraly się za dobrze te ich pojazdy po tym piachu ale zmusili mnie do szybszej zmiany biegow i szybszego myslenia. Sa coraz bardziej zdeterminowani bo nie spotkałem się jeszcze żeby na piachach probowali kogos łapać. Nie będę opisywa calej ucieczki ale był moment ze jeden praktycznie zajechal mi droge wyjeżdżając nie wiadomo skad. Troche się na pociłem żeby zwiac obawiając się ze jest jeszcze gdzies trzeci albo jakas zaporka. No teraz to fajnie się to wspomina ale stresie był. Nie dajcie się.
Ps. Robert ltz 400 uwazaj !!!
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
k8w8
Quad:: KingSuzuki 750
Imię: Krzysztof

Post autor: k8w8 » sob 16 paź, 2010

Cześć Raider 112, Jutro jak nie będzie ulewy, możemy się spotkać ok 9.00. Pasuje Ci stacja PKP Wesoła. Śmigniemy w okolice Okuniewa (rzeczka). Podaj nr telefonu to rano zadzwonię i potwierdzę.
KQ 750 EPS

RAIDER112

Post autor: RAIDER112 » sob 16 paź, 2010

....JESTEM ZAAAAA..... TYLKO JAK TAM QUADZIODERM DOJECHAĆ ?????

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team

Post autor: Progress » sob 16 paź, 2010

Ja i kumpel jestesmy ustawieni na jutro okolo 14 na kopalni piachu - poligon strona Rembertowska. Trx 450 r i Ltz 400 jak ktos ma ochote sie podłączyć do zapraszam.

Jezdzil ktoś z Was może dzisiaj w tych okolicach - tzn kopalnia piachu? Ciekawy jestem czy wojaki dalej bawią sie w lapanke czy dali spokój w weekend?
TranS-Squad Team

yfz450se
Quad:: yfz 450

Post autor: yfz450se » sob 16 paź, 2010

Witam, jeździlem dzisiaj od 11 do 17 po poligonie, bardzo mały ruch dzisiaj, byłem kolo 12 na kopalni piachu wjeżdzalismy tam jak by od strony zielonej bramy tyle ze nie jechalismy płytami tylko piachem i i jak przecinalismy droge z płyt to widziałem kogos na raptorze obok niego stał typ i niewiem czy nie wlepiał mu przypadkiem mandatu. Był zieloną Vectrą kombi z szarym tylnym zderzakiem i 2 typów jeszcze siedzialo obok samochodu w krzakach. Jak wjechalismy na wydmę to poczekalismy jak się sytuacja rozwinie, niestety nie było słychac dialogów ale quadowicz zaraz odjechał. My też po chwili polecielismy dalej piachami i potem na rzeke. Przez caly dzien spodkalismy tylko kilka motorków, jakiegos polarisa który jechał na wprost nas ale jak tylko nas zobaczył to zawrocił i tyle go bylo widac. Przez chwile myslalem ze to jakas zasadzka bedzie i ze wyjedzie nam w poprzek drogi ale ślad sie po nim urwał:) Na rzece ktos troche wyremontował mostek : ) aczkolwiek troche wąsko na poszerzoną yfz. Progress napisalem ci wczoraj PW na enduro adventure ale chyba nie wchodziles na forum. Musimy sie ustawic na nastepny weekend bo jutro mam robote. Aha kolo 15 było pusto na kopalni!
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team

Post autor: Progress » ndz 17 paź, 2010

Cześć yfz 450, Dzięki za szczegółowe info! Odpisałem Ci dzisiaj na adventure. Nastepny weekend niestety pracuje caly w ten tez mialem pracowac ale niedziele zrobilem sobie wolną bo musze troche pojezdzic po ostatniej akcji :) Czesto jezdze w tygodniu jak mam wolne. Szczerze mowiac na tej rzece jeszcze nie bylem (bo moj quad nie plywa ;) nie wiem gdzie to jest ) moze dzisiaj z tym kumplem pojade bo on zna droge. Bedzie dzisiaj lekki stresik bo musze sie dostac za kopalnie a te cwaniaki mnie uslysza zanim ja ich zobacze i moga sie gdzies przyczaic. Mam plan zeby wjechac od Mokrego Ługu i wtedy omine szerokim łukiem piaskarnie (kopalnie) i wcale nie bede tam zagladal tym samym nie bede wiedzial jak wyglada sytuacja bo po ostatnim poscigu nabralem respektu i obawiam sie lepiej zorganizowanej oblawy. Odezwe sie wieczorem i opowiem co sie dzialo.

Pozdro.
TranS-Squad Team

bad_dino
Quad:: g660

Post autor: bad_dino » ndz 17 paź, 2010

www.dkmklima.pl ,www.dkmsport.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”