Poligon w Wesołej(Warszawa)

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
k8w8
Quad:: KingSuzuki 750
Imię: Krzysztof

Re: Poligon w Wesołej(Warszawa)

Post autor: k8w8 » śr 13 paź, 2010

Nas próbowali zatrzymać w ostatnią niedzielę (osobówką) :D .
KQ 750 EPS

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Re: Poligon w Wesołej(Warszawa)

Post autor: Progress » śr 13 paź, 2010

Jakies kilka tygodni temu 2 gosci szukalo niewypałów na bagnach z wykrywaczem metali jednego rozerwalo a drugi jakims cudem doczłapał się do Ossowa powaznie ranny w glowę. Od tamtej pory wlasnie zauważyłem te lapanki najpierw na asfalcie stali w okolicach kopalni piachu a dzisiaj już na piachach ścigali. Następnym razem będę gotowy i dobrze się rozejrzę. W ostatni weekend nie jeździłem ale kolega który jeździł tego dnia opowiadal ze bylo bardzo duzo quadow i crossow, spacerowicze się strasznie denerwowali ;). Tą asfaltówką lepiej nie śmigać bo często stoja na niej jak maja jakies treningi w strzelaniu i tez mnie jeden za szmate chciał złapać gdy początkowo dla sciemy chciałem się zatrzymac a pozniej ogień. Ja jeżdżę praktycznie co drugi dzień i rzadko w weekendy i ciągle cos się dzieje ale dzisiejsza akcja bije wszystko na głowę. Ciekawe jak czesto będą się tam czaili. Możliwe ze przygotuja nastepnym razem cos bardziej skutecznego jak nie będzie efektu ich pracy, nie za dobrze to wyglada.
TranS-Squad Team

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”