Linhai
Linhai
Moje pytanie jest proste - skąd pochodzi marka Linhai i jakiej jakości jest ten sprzęt? :myśl:
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Chiński
Jakość przeciętna, jest to średniej jakości sprzęt za dobre pieniądze.
Jak będziesz dbał tak masz, dobrze poskręcasz, posmarujesz to pośmigasz dosyć długo.
Jakość przeciętna, jest to średniej jakości sprzęt za dobre pieniądze.
Jak będziesz dbał tak masz, dobrze poskręcasz, posmarujesz to pośmigasz dosyć długo.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Re: Linhai
Mam pytanie!!!Chce zakupić Linhaia DIAMO SCOUT 300 -4X4,chce sie dowiedzieć co to za sprzęt i czy warto to kupować,proszę o jakieś wiadomości i opinie
- robertw77
- Quad:: CF MOTO X8 Terralander
- Imię: Robert
witam na forum LINHAI...wlasnie zakupilem ten sprzet i chcialbym jesli to mozliwe czegos sie dowiedziec w tym temacie.....Pozdrawiam.....
OFF ROAD....z każdym dniem wciąga coraz bardziej....
OFF ROAD....z każdym dniem wciąga coraz bardziej....
- robertw77
witam...mam pytanie...wjechalem linhaiem w wode i stalo sie tak ze na zadnym biegu nawet z wlaczona blokada mostow kola sie nie krecily dopiero kiedy mnie wyciagneli na twardy grunt wszystko wrocilo do normy czy ktos wie jaka to moze byc przyczyna dodam ze sie zawiesilem na blocie i ani do przodu ani do tylu????
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Zalało pasek?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- robertw77
nie wiem czy zalalo pasek bo nie rozkrecalem pokrywy..silnika nie zatopilem w wodzie czyzby trzeba bylo uszczelnic pokrywe???