Czesc Wam! Jak widac jestem nowy,znalazłem forum,troche poczytałem no i postanowiłem jednak napisac. Jak to na każdym forum,czy jest to motoryzacyjne,z ubraniami czy tez o motorach są osoby ktore mają pojecie na dany temat i do takich właśnie sie zwracam.
Zajmuje sie sprowadzaniem samochodow z Niemiec,czasami cos sie kupi;) Jezeli chodzi o Quada,to tez bedzie przywieziony z Niemiec(jakos nie ufam zadnemu znawcy z PL).
Od jakiegoś czasu przegladam Ebay.de ,wchodzi mnostwo ofert,ale nie moge wydac tyle kasy tylko dlatego,ze ma fajne plastiki i licznik:D
Quadów jest bardzo dużo,chciałbym coś z pojemności 250-350,kiedys jezdzilem chinszczyzna 150 i raczej nie chce juz takiego cuda... Nie wiem przede wszystkim na jaka firme się rzucic? Moze wkleje takie jakich jest po prostu najwiecej w moim przedziale cenowym i skupie sie po prostu na poszukiwaniu 1-2 marek,pozniej sprecyzuje dokladniej czego chce i bede czekal na okazje;) a Wiec:
-Kymco
- Barossa
-SMC
-E-ton
-AEON
-Polaris
Takie oto marki trafiaja sie najczesciej,czasami wchodza tez Yamahy,suzuki,kawasaki,ale do 6tys. raczej nie kupie nic z tych lepszych,nie?
Nie wiem na jaka skrzynie sie zdecydowac, z racji tej iż nie lubie automatow w autach,to chyba wolałbym manuala. jak jest z awaryjnoscia?
Prosze o pomoc.