raptor 660 sprzęgło rozrusznika
Re: raptor 660 sprzęgło rozrusznika
Lepsze jest sprzęgło rozrusznika sportowe czy takie normalne???
witam niemoge sciagnac kolo magnesowego moze wiecie jak to sie robi
W razie potrzeby mogę załatwić nowy taki komplecik parę dobrych stówek taniej niż chcą producenci... z roczna gwarancją.
Mowa o sprzęgle jednokierunkowym rozrusznika i wolnym kole do dowolnego modelu...
Najlepiej wymieniać w komplecie... no chyba że bieżnia w wolnym kole jest naprawdę w bardzo dobrym stanie ... bo inaczej nie ma to kompletnie sensu.
Mowa o sprzęgle jednokierunkowym rozrusznika i wolnym kole do dowolnego modelu...
Najlepiej wymieniać w komplecie... no chyba że bieżnia w wolnym kole jest naprawdę w bardzo dobrym stanie ... bo inaczej nie ma to kompletnie sensu.
Witam ja mam podobny problem w moim raptorku tylko ze sprzegłem rozrusznika mieli juz problem znajomi i wyglądało to troszke inaczej niz u mnie. mojego kupiłem 2 tyg temu i rozrusznik chodził idealnie, na początku co jakis czas w rozruszniku cos strzelało ale krecił cały czas i odpalał bez problemu a kilka wypadłow pozniej zaczeło slizgac a teraz slizga cały czas i a jak łapie to cos w nim strzela i zaczyna slizgac. wiecie cóż to moze byc?
Panowie pomozecie? Powiedzcie mi jesli mozecie gdzie na zalaczonym przezemnie zdjeciu jest sprzeglo rozrusznika z gory dzieki za odpowiedz
-
- Quad:: Yamha Raptor 660
Pozycja nr 8 to jest sprzęgło jednokierunkowe zwane tez sprzęgło rozrusznika
-
- Quad:: Yamha Raptor 660
Panowie a znacie może namiary na jakiś serwis lub sklep z oryginalnym sprzęgłem rozrusznika i w miarę żeby było taniej z góry dzięki i pozdrawiam.