Nadarzyn
-
- Quad:: Gryzzly 700
- Imię: Sylwester
Re: Nadarzyn
Hej Tomku
A gdzie chcesz jechać? piszę się chętnie na ciekawe miejsce... tylko gdzie....?
A gdzie chcesz jechać? piszę się chętnie na ciekawe miejsce... tylko gdzie....?
- joeblackone
- Quad:: brute force 750
poligon zielonka ;p
sorry !! zabalowałem na maxa i nici z jazdy były
w ten weekend na Kuklówie (i nie tylko) jest rajd ATV Polska. Ktoś sie wybiera na start lub obserwację? Początek o 19 w piątek i 18 godzin zmagan bez przerwy...
w ten weekend na Kuklówie (i nie tylko) jest rajd ATV Polska. Ktoś sie wybiera na start lub obserwację? Początek o 19 w piątek i 18 godzin zmagan bez przerwy...
KQ750axi
- joeblackone
tomek daj wiecej info o tym.
tak wogole to mozna by sie w pt gdzies przejechac ;p
tak wogole to mozna by sie w pt gdzies przejechac ;p
wejdz na "konkurencyjne" forum atv polska (sorki Grzegorz za to) - tam masz wszystko napisane co gdzie i o której.. ja dzisiaj (piątek) się wybieram z synem Jeepem tylko na oglądanie zmagań na Kuklówce (ok. 19-20) a jutro może pojade tam quadem k.10-11 (jak wstanę
KQ750axi
-
- Quad:: Yamaha Warrior YFM350
- Imię: Kuba
Witam. Jestem nowy na qudzikowym forum. Od niedawna mieszkam w Starej Wsi przy Nadarzynie i jak mam chwilę to ganiam po okolicznych polach i lasach między Nadarzynem a Podkową. Dajcie znać gdzie tu w o okolicy można fajnie pojeździć, jakieś piaski, górki itp? Słyszałem o Strzeniówce, ale jeszcze do niej sie nie przebiłem ( nie mam rejestracji więc sie trochę obawiam wyjeźdzać na asfalty), kiedyś zabrałem gada na Kuklówkę, to mnie właściciel przegonił, gdzieś tu na wątku widziałem, ze przy Tarczynie jest jakaś fajna żwirownia?
Na google.maps przy Maximusie widzialęm jakieś wywijasy- jest tam jakiś tor?
Jestem chętny na weekendowe wypady, ale nie za bardzo przpeprawowe, bo moja ośka za głębokiego błota nie lubi
Pozdrawiam
Kuba kubi41 (41 to nie od wieku...jeszcze )
Na google.maps przy Maximusie widzialęm jakieś wywijasy- jest tam jakiś tor?
Jestem chętny na weekendowe wypady, ale nie za bardzo przpeprawowe, bo moja ośka za głębokiego błota nie lubi
Pozdrawiam
Kuba kubi41 (41 to nie od wieku...jeszcze )
- joeblackone
hej kubi
jak masz chec troche asfaltow pozwiedzac to wpadaj na ursus - co do tablicy mi niestety tez brak jesli chodzi o nadarzyn i stara wies to tam chyba wiecej osob na 4kach jezdzi
jak masz chec troche asfaltow pozwiedzac to wpadaj na ursus - co do tablicy mi niestety tez brak jesli chodzi o nadarzyn i stara wies to tam chyba wiecej osob na 4kach jezdzi
-
- Quad:: Halina 680
- Imię: Pawel
Cześć, to tak na poćztaek bo przywitać się chciałem.
Ostatnio zaczynam latać swoim Bruinem po okolicach NOwa Wieć GRanica itd.
Może jakaś ustawka ? Ostatnio Timmi mnie oprowadzał po okolicach ... ale większą paczką zawsze raźniej i bezpieczniej.
Pawel
Ostatnio zaczynam latać swoim Bruinem po okolicach NOwa Wieć GRanica itd.
Może jakaś ustawka ? Ostatnio Timmi mnie oprowadzał po okolicach ... ale większą paczką zawsze raźniej i bezpieczniej.
Pawel
- joeblackone
hej mozna cos polatac tylko ja musze gada naprawic bo po ostatnim nie wytrzymal ;p