Romet Atv 150 Sport co o tym sądzicie

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Morfeusz

Romet Atv 150 Sport co o tym sądzicie

Post autor: Morfeusz » śr 10 mar, 2010

W związku z wyprowadzką na wieś, mam zamiar kupić nowego quada, pojazd będzie mi służył do spokojnej jazdy po łąkach i bezdrożach.
Chciałbym też wykorzystać ten pojazd w zimie, do odśnieżania kilkunastu metrów drogi, mam na ten cel dziesięć tysięcy.
Nie mam zielonego pojęcia o tych pojazdach, w związku z tym mam do Was kilka pytań.
Nie chcę quada chińskiego, ktoś mi polecił " Rometa Atv 150 ", co sądzicie o tym modelu?
Czy do takiego użytkowania, wystarczy napęd na 2 koła, czy raczej z możliwością na 4.
Jak to jest z podnośnikiem do pługa, czy wszystkie są w to wyposażone?, będę wdzięczny za rady.

bad_dino
Quad:: g660

Re: Romet Atv 150 Sport co o tym sądzicie

Post autor: bad_dino » czw 11 mar, 2010

Nie kupuj tego, z tego co gdzies slyszalem romet tez jest chinski marka zostala sprzedana (ale nie wiem czy to do konca prawda). Poszukaj lepiej hondy foreman bedzie Ci o wiele lepiej służyla a do tej sumy spokojnie kupisz.
A jak chcesz sportowego to wolal bym Blasterka
www.dkmklima.pl ,www.dkmsport.pl

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » pt 12 mar, 2010

Niestety to prawda że marka Romet to obecnie chińska marka. Jeśli chodzi o quada, którym chciałbyś odsnieżać to sugeruję napęd na cztery koła, a podnoszenie i opuszczanie pługa odbywa się za pomocą wyciągarki, którą oczywiście dokupuje się osobno.

P.S. Zapraszam do powitalni :)
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

kashmir9

Post autor: kashmir9 » wt 16 mar, 2010

Witam
Temat rometa sobie odpuść totalny szajs, jeśli bardzo się nie śpieszysz to poczekaj do końca kwietnia, z tego co wiem pojawią się fajne pojazdy w przyzwoitej cenie.

Morfeusz

Post autor: Morfeusz » śr 17 mar, 2010

kashmir9 pisze:jeśli bardzo się nie śpieszysz to poczekaj do końca kwietnia, z tego co wiem pojawią się fajne pojazdy w przyzwoitej cenie.
Możesz coś więcej na ten temat, jaka marka, cena ?

dawid123456789+
Quad:: bashan 125cc
Imię: dawid

Post autor: dawid123456789+ » sob 11 wrz, 2010

kup sobie quada bez silnika i załóż silnik od hondy nsr :D :D :D :) :) :I love QUADZIK: :I love HONDA:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”