http://www.moto-magnus.com.pl/?id=10&sg=13&
testowałem
oczywiscie, po maszynie za 5000 pln nie nalezy spodziewac sie zbyt wiele, ale:
start testu przy 13 km. Przy 26 km quad stanal. Zwiezli mnie do serwisu, naprawili (cos z ukladem paliwowym) i po naprawie udalo mi sie pokonac kolejne 20 km. Quad stanal znow. Tym razem nieszczelnosc ukladu dolotowego.
Ponownie poskladali i teraz na liczniku juz 160 km.
Wrazenia? Tragedia.
Silnik dramat. Realnie pojemnosc 197 cm3, ale nie jedzie ani troche. Zawieszenie-masakra. Twarde i wolno reagujace. Minimalny skok. Quad skacze po drodze jak glupi. Nie da sie ustawic geometri wiec nawet po asfalcie trudno jechac prosto.
Skrzynia w układzie N i R w doł, reszta w gore. Po 40 km ostrej jazdy po lesie już ja slychac.Biegi od nowosci wchodza slabo.
Wysoko srodek ciezkosci, trudno utrzymac rownowage.Jazda w poslizgach niemozliwa. Potworna podstrownosc sprawia, ze na kazdym winklu ucieka przod.
reasumujac za 5 koła dostajemy kupe złomu, która nie jezdzi
Moto Magnus Viper 200
Re: Moto Magnus Viper 200
Od lat, a dokładnie od roku 2007 jeżdzę Viperem 200 i nie miałem żadnych z nim problemów. Super quadzik, może po prosu trafiłes na jakiś wadliwy model, nie wiem...
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Pamiętajcie, że Tomek zaczynasz od Viper'a, a Darksmile już ma za sobą kilka quadów i ma je do czego porównać.
Na dzień dzisiejszy ja też ostatnio miałem Zondę na 100km i Bashana. Oba to tragedia.
Zawieszenie nie istnieje, czuje się jakbym jechał na kołkach.
Coż, ważne, że jest frajda.
Na dzień dzisiejszy ja też ostatnio miałem Zondę na 100km i Bashana. Oba to tragedia.
Zawieszenie nie istnieje, czuje się jakbym jechał na kołkach.
Coż, ważne, że jest frajda.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
ja przejechałem tym quadem ponad 27 000 km . troche masz racji ze skrzynia . czasem biegi sie zacinaja. po drodze mnie nie rzuca . minus to skrzynia biegów i amortyzacja. ale plus to sieła ja nim bronowałem ciagałem deske na której siedziało 3 kolegów po 60/70kg ciagałem samochodzy . troche do tym rozwaliłem ale teraz spokojnie filterki czysczone kazdy paproch hehe. a i minus to ze tylko 70km/h jedzie .,
wszyscy posiadacze mogli by tu napisac co najczescniej sie w nim pusuło?