Witam, mam problem w Foremanie 450ES
Otóż po ostatniej dosyć długiej jeździe po postoju quad nie reagował na zmiany biegów. Nie było słychać nic, po prostu po naciśnięciu nic się nie działo.
Przy zakupie sprzedawca mówił coś o jakiejś kontrolce czerwonej w prawym górnym rogu. Zaraz po odpaleniu ona świeci światłem ciągłym, w trakcie jazdy czasami zgaśnie czasami mruga. Przy problemie z biegami cały czas świeciła. Co to za kontrolka? Za co ona odpowiada?
Czy w Foremanie można zobaczyć tabele błędów tak jak ma to miejsce w np Renegade? Jak tak to jak to sprawdzić?
Honda Foreman 450ES 2003rok czerwona kontrolka
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Honda Foreman 450ES 2003rok czerwona kontrolka
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Honda Foreman 450ES 2003rok czerwona kontrolka
Dowiedziałem się, że jest to kontrolka ciśnienia i temperatury oleju.
Co muszę poczynić, żeby sprawdzić co się dzieje?
Możliwe, że ten problem ze skrzynią biegów jest całkowicie różny?
Co muszę poczynić, żeby sprawdzić co się dzieje?
Możliwe, że ten problem ze skrzynią biegów jest całkowicie różny?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.