hawkeye-opony?
prezziguzzi,
Bardzo chętnie z wami na tentemat pogadam ale za kilka dni jka odbiorę paczkę z USA moim zdaniem te opony co zamówiłem powinny sprawdzić się w 100% nie mają bardzo agresywnego bieżnika ale są w rozm. 24x8-12, 24x11-12 zobaczymy ja dopłyną.
A Michał jakie są realne szanse na wykręcenie jeszcze kilku koni z tego silnika. Może jakieś dysze i filtr. Nie wiem nic na temat filtra to podobno też jest jeden ze sposobów.
to jest link z tą oponą http://www.amstires.com/productDetails. ... ry_id=1186
Pozdrawiam
śliweczka
Bardzo chętnie z wami na tentemat pogadam ale za kilka dni jka odbiorę paczkę z USA moim zdaniem te opony co zamówiłem powinny sprawdzić się w 100% nie mają bardzo agresywnego bieżnika ale są w rozm. 24x8-12, 24x11-12 zobaczymy ja dopłyną.
A Michał jakie są realne szanse na wykręcenie jeszcze kilku koni z tego silnika. Może jakieś dysze i filtr. Nie wiem nic na temat filtra to podobno też jest jeden ze sposobów.
to jest link z tą oponą http://www.amstires.com/productDetails. ... ry_id=1186
Pozdrawiam
śliweczka
______
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka
"NO TEAM"
pozdr. Śliweczka
powodzenia
Nic tylko trzymać kciuki, ja bym sie bał troche po zrywnośc i duża prędkośc kół w błocie często się przydaje i widze po swoim, że bez reduktora jest ciężko o to w gestym błocie
- prezziguzzi
- Kontakt:
hmm
Nie wiem jakie dynodżety i jakie 4 KM w zapasie, tak jak mówiłem. ja życze jak najlepiej i jestem całym sercem z Polarisami:-) czekam na pierwsą weryfikacje
- prezziguzzi
- Kontakt:
JUŻ WIEM
jeżdziłem przed chwilką na oponach 24-11-12 tył 24-8-12 przód
czy daje radę jeszcze jak idzie ogniem jak wściekły
miałem na początku wątpliwości czy da rade pociagnąć te oponki ale to co się stało przeszło moje wszelkie oczekiwania.....
rusza ''mocno'' i do tego w początkowej fazie lepiej nabiera prędkości czego mu wczesniej wyrażnie brakowało
czyli nie mieli w miejscu z ''momentu'' tylko nabiera prędkości
jednym słowem HAWKEYE ma bardzo przemyślany naped ,niby bez reduktora a taki mocny.....
myślę nawet ze pociągnie 25ki ......testy w krótce
jeżdziłem przed chwilką na oponach 24-11-12 tył 24-8-12 przód
czy daje radę jeszcze jak idzie ogniem jak wściekły
miałem na początku wątpliwości czy da rade pociagnąć te oponki ale to co się stało przeszło moje wszelkie oczekiwania.....
rusza ''mocno'' i do tego w początkowej fazie lepiej nabiera prędkości czego mu wczesniej wyrażnie brakowało
czyli nie mieli w miejscu z ''momentu'' tylko nabiera prędkości
jednym słowem HAWKEYE ma bardzo przemyślany naped ,niby bez reduktora a taki mocny.....
myślę nawet ze pociągnie 25ki ......testy w krótce
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
no i o to chodzi.dobrze, ze wszystko działa
nie jest jednak problemem ruszanie ani jazda po płaskim tylko głebsze błoto lub jazda po dnie świdra a tam czasem zaczyna wciagac i mocy brakuje...
mam nadzieję, ze hawkey podoła jednak.
dalsze testy mam nadzieję już w sobotę - a tak w ogóle to jak z topielcem i jego quadem? Śliweczka?
nie jest jednak problemem ruszanie ani jazda po płaskim tylko głebsze błoto lub jazda po dnie świdra a tam czasem zaczyna wciagac i mocy brakuje...
mam nadzieję, ze hawkey podoła jednak.
dalsze testy mam nadzieję już w sobotę - a tak w ogóle to jak z topielcem i jego quadem? Śliweczka?
- prezziguzzi
- Kontakt: