Atv Sweden Allroad x5
-
- Quad:: Brute Force 750
- Imię: Kamil
Atv Sweden Allroad x5
Witam, jestem nowy na tym forum i jeżdżę kymco mxu 250 z 2007r. kupiłem go używanego, jest on już trochę za słaby na moje potrzeby i zamierzam kupić nowego quada. Mam do dyspozycji 25 tysięcy zł. Bardzo dużo przeczytałem na temat quada Atv Sweden Allroad x5 i większość osób pisze, że jest to chiński sprzęt który podobno się psuje. Znam pana który sprzedaje te quady i mówi, że sprzedał ich już dużo i przyjeżdżają do serwisu jedynie na przeglądy.. kompletnie nic się w nich nie dzieje. Zdania są podzielone więc chciałem zapytać kogoś, kto ma takiego quada o to czy się psuje i jaką ma opinię na jego temat
Re: Atv Sweden Allroad x5
Ja właśnie nie dawno zrobiłem taki zakup.. Na prawde do tej pory jestem zadowolony fakt że jest to mój pierwszy quad i jest nowy ale gwarancja jest na 24 miesiące.. A tak poważnie też dużo się naszukałem i zawsze ludzie są podzieleni ale zaprzyjaźniony dealer mówi że się nie psują a ukradkiem wszedłem na serwis i gadałem z mechanikiem to na prawdę tylko trzeba przeglądów pilnować i śmigać.. Wiadomo że to czołg nie jest ale zabawa i osiągi chyba naprawdę wystarczające są!! Ja osobiście POLECAM!!
-
Super, dzięki za odpowiedź jak sprzedam swojego quada bez wahania zakupię cf moto x5 ;]
Może już tam zaglądałeś a może nie
http://www.atvpolska.pl/forum/viewforum.php?f=61
Nie jeżdże co prawda Cf,ale jest w okolicy i on tez już nie jeżdzi,awaria goni awarie,mało jezdzi dużo naprawia,serwis to fikcja,przynajmniej on (własciciel) tak mówił,90% usterek to jego wina,tak twierdzi serwis.Kupił go nowego,model 500 ale nie ten najnowszy,jakieś 1,5 roku.Z moich obserwacji wynika,że jest to chinol w pełnym słowa znaczeniu,jak sie im coś w chinach porąbie to wychodzi jedna sztuka lepsza na dziesięć,z pozostałych dziewięciu,własciciele utopiwszy ponad 20 koła w CFi następne 20 w serwis-muszą je chwalić,bo wyszli by na frajerów.Czasem trafi się mocno już wkur....własciciel który prawde ci powie,a czasem deeeler który nie widzi nic poza sprzedażą,o przepraszam,poza zaletami CF.Pewnie zaraz się tu zjawi.
http://www.atvpolska.pl/forum/viewforum.php?f=61
Nie jeżdże co prawda Cf,ale jest w okolicy i on tez już nie jeżdzi,awaria goni awarie,mało jezdzi dużo naprawia,serwis to fikcja,przynajmniej on (własciciel) tak mówił,90% usterek to jego wina,tak twierdzi serwis.Kupił go nowego,model 500 ale nie ten najnowszy,jakieś 1,5 roku.Z moich obserwacji wynika,że jest to chinol w pełnym słowa znaczeniu,jak sie im coś w chinach porąbie to wychodzi jedna sztuka lepsza na dziesięć,z pozostałych dziewięciu,własciciele utopiwszy ponad 20 koła w CFi następne 20 w serwis-muszą je chwalić,bo wyszli by na frajerów.Czasem trafi się mocno już wkur....własciciel który prawde ci powie,a czasem deeeler który nie widzi nic poza sprzedażą,o przepraszam,poza zaletami CF.Pewnie zaraz się tu zjawi.
-
ostatnio zastanawiałem się nad Polarisem 500 nowym, jak kupie to cf moto to trochę się będę bał wyjechać gdzieś dalej sam..
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Prawidłowa decyzja, jak już będziesz pewny zakupu Polarisa daj znać, to może wcale tak dużo nie będziesz musiał dokładaćKamilson100 pisze:ostatnio zastanawiałem się nad Polarisem 500 nowym, jak kupie to cf moto to trochę się będę bał wyjechać gdzieś dalej sam..
-
jestem pewny lecz najpierw muszę sprzedać moje kymco wtedy chciałbym się przejechać polarisem 500 żeby mieć porównanie, może w lubelskim ktoś ma taki sprzęt ?
A powie mi ktoś jaką moc ma taki polaris, na stronie polarisa nie znalazłem takiej informacji
A powie mi ktoś jaką moc ma taki polaris, na stronie polarisa nie znalazłem takiej informacji
- tede74
- Administrator
- Kontakt:
W Lublinie jest salon firmowy Polarisa, na pewno mają testówki. Moc 500 to ok.36KM
-
Właśnie napisałem 2 dni temu do Krawco i czekam na odpowiedź może uda mi się zrobić "jazdę próbną"
tede a Ty jakim sprzętem śmigasz? na zdjęciu widzę, że to polaris ale jaka pojemność ?:)
tede a Ty jakim sprzętem śmigasz? na zdjęciu widzę, że to polaris ale jaka pojemność ?:)
- tede74
- Administrator
- Kontakt:
Największa