Muzio1996 pisze:a możecie jeszcze coś innego zaproponować?
np:jakiegoś manuala?
Cześć !
Wystawiłem swoją Hondę TRX250 na sprzedaż, a skoro masz już większe fundusze to możesz rozważyć.
http://allegro.pl/honda-trx-250-sportra ... 62873.html
Uważam że to był bardzo dobry zakup na początek, quadzik jest wyrozumiały, łatwy w obsłudze i bezawaryjny. Dobrze że nie kupiłem żadnego chińczyka (Bashan'a) ani tajwańczyka (Lucky Star'a), bo już nie raz widziałem że z nimi nie jest dobrze.
Mój quad ma półautomat, czyli że można zmieniać biegi bez sprzęgła, ale oczywiście lepiej i precyzyjniej wchodzą jak się wciśnie sprzęgło.
Jako ciekawostkę dodam, że ma wał kardana - nietypowo jak na ośkę, ale za to nie trzeba się pitolić z naciąganiem, zakładaniem i smarowaniem łańcucha.
Na torze w Strykowie odrywa się od ziemi, można poskakać, tylko że okazało się że ja nie lubię tego uczucia
Jest leciutki, łatwo go wyciągnąć z błota, piachu czy z jakiejś dziury. A dzięki małej masie lecę na równi z kumplami co mają przeprawówki Grizzli bodajże 660, Bombardiera 400, Cecteka 500 i CF Moto 500. Na prawdę nie muszą się jakoś specjalnie za mną oglądać żebym się nie zgubił
Pozdrawiam