Pomocy co wybrać
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Re: Pomocy co wybrać
E tam każdy ma swoje zdanie dla mnie to nią rzuca na zakrętach szczególnie na piachu
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Przeprawówką(patrz Renia albo Outlander) idzie polatać bokiem uwierz
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Mam pytanko czy polaris to markowy sprzęt ?
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Lepszej jakości są japończyki, aczkolwiek Polaris to też nie jest dno a wyższa półka.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
na początek witam wszystkich użytkowników quadów.
moje pytanie mam przeznaczone 15 tys, na zakup qułada.
pierwszy zakup wiadomo to najtrudniejszy bo niema za bardzo kto doradzić i pomóc,
więc pytam wiem ż za te pieniądze można kupić na pewno H. Riorn 650 jakis rok 2005 lub coś koło ale bez rej, ewentualnie z rej ale są problemy z przerejestrowaniem bo sie zmieniły przepisy... i tu jest kłopot.
Mam kolegę który ma do sprzedania za te pieniądze H. Rancher TRX 350 4x4 2006r zadbaną mało eksploatowaną w idealnym stanie i to z homologacja zarejestrowana w moim mieście z ważnym przeglądem (to ważne... może nie ) dokłada pług który zakupił w tym sezonie i wyciągarkę która jeszcze jest nie założona za ta kasę 15 tyś.
Może ktoś mi coś podpowie w tym temacie co by wybrał ?
Nadmieniam że jestem początkujący i mam 1,78 wzrostu i jakieś 100kg wagi
ps. może ktoś mi jeszcze powie jak sie jeździ na nie zależnym zawieszeniu (Ricorn) a na sztywnej osi (Rancher), co do silnika ten jest chłodzony powietrzem a tamten płynem.
z góry dziękuje za udzielenie podpowiedzi i pozdrawiam.
moje pytanie mam przeznaczone 15 tys, na zakup qułada.
pierwszy zakup wiadomo to najtrudniejszy bo niema za bardzo kto doradzić i pomóc,
więc pytam wiem ż za te pieniądze można kupić na pewno H. Riorn 650 jakis rok 2005 lub coś koło ale bez rej, ewentualnie z rej ale są problemy z przerejestrowaniem bo sie zmieniły przepisy... i tu jest kłopot.
Mam kolegę który ma do sprzedania za te pieniądze H. Rancher TRX 350 4x4 2006r zadbaną mało eksploatowaną w idealnym stanie i to z homologacja zarejestrowana w moim mieście z ważnym przeglądem (to ważne... może nie ) dokłada pług który zakupił w tym sezonie i wyciągarkę która jeszcze jest nie założona za ta kasę 15 tyś.
Może ktoś mi coś podpowie w tym temacie co by wybrał ?
Nadmieniam że jestem początkujący i mam 1,78 wzrostu i jakieś 100kg wagi
ps. może ktoś mi jeszcze powie jak sie jeździ na nie zależnym zawieszeniu (Ricorn) a na sztywnej osi (Rancher), co do silnika ten jest chłodzony powietrzem a tamten płynem.
z góry dziękuje za udzielenie podpowiedzi i pozdrawiam.