LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Pogoda się w końcu piękna zrobiła ( leje od południa), więc może jakiś kominek jutro rano? Jeśli są chętni to 9.00 u mnie.
- arczi
- Lucky ATV Team
- Quad:: XP
- Imię: Arek
- Kontakt:
obecny o 9.00
Dzisiaj jazda była na maxa. Deszczóweczka ciepła, czysta i pachnąca...
Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie. Panowie w ten łikend jest zlot militarny w Bornym Sulinowie może pisze sie wieksza grupka na wypad?http://www.ckir.bornesulinowo.pl/cms/?p=216
A do tego dodam że w ostatni weekend sierpnia jest kolejny zlot motocyklowy w złociencu ( w zeszłym roku było 7 quadów) mam nadzieje że w tym roku będzie nas więcej
A do tego dodam że w ostatni weekend sierpnia jest kolejny zlot motocyklowy w złociencu ( w zeszłym roku było 7 quadów) mam nadzieje że w tym roku będzie nas więcej
Ciągła walka z wiatrakami!
Taaaak, tylko w zeszłym roku nic nie powiedziałeś, po fakcie pochwaliłeś się fotkami.
- mol19
- Quad:: Czarny polar :)
- Imię: Adrian
- Kontakt:
byku72 pisze:Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie. Panowie w ten łikend jest zlot militarny w Bornym Sulinowie może pisze sie wieksza grupka na wypad?:!:
Wypad w jakim sensie ? Można tam polatać w trakcie trwania zlotu? Czy chodzi ci tylko obecność naszą ?
:P
można się poprzeciągać na linie z T-34 lub innym złomem z ostatniej wojenki
izomoto
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Na pewno ktoś ma szanse
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W zeszłym roku pojechałem autem bo nie było chętnych na jazdę quademPIOTR_15 pisze:Taaaak, tylko w zeszłym roku nic nie powiedziałeś, po fakcie pochwaliłeś się fotkami.
W okolicach Bornego są super fajne tereny na latanie, mozna zobaczyć ciekawe miejsca(opuszczone osiedle, bunkry i wyżutnie rakiet) Quada pewnie trzeba będzie zostawić na parkingu bo w konfrontacji z pojazdem gąsienicowym nie będzie miał żadnych szans. Poza tym jak będzie sucho to czołgi robią tam taką zabymę kużu że nie widać dalej niż na odległość kilku metrów.
Ciągła walka z wiatrakami!
Wygląda na to bynio, że my się kopsniemy, śmigniemy starą trasą.