Wypożyczalnia quadów Szczecin - Podjuchy
Wypożyczalnia quadów Szczecin - Podjuchy
Witam. Nie wiem gdzie się z tym podzielić, a ten dział wydał mi się dość odpowiedni. Jako, że nie posiadam jeszcze własnego gada to korzystam z wypożyczalni, która jest niedaleko mnie. Bardzo gorąco ją polecam. Może nie mają wielkich ilości sprzętu, ale jest w porządku. Są 3 quady LS250, jeden LS300 oraz przeprawówka LS. Koszt wypożyczenia to 100zł/h, są kaski, quady zarejestrowane, można śmigać po ulicach również. Niedaleko jest tor, gdzie crossowcy często śmigają, przez większość czasu jest tam błotko i jest fajnie Puszcza też pod nosem, choć oczywiście jest zakaz jeżdżenia to po obrzeżach można się poturlać. Ogólnie polecam wszystkim ze Szczecina i okolic, którzy nie mają jeszcze swojego sprzętu.
Re: Wypożyczalnia quadów Szczecin - Podjuchy
Arex21, nadal korzystasz z tej wypożyczalni
Ci Twoi klienci to jeżdżą i szukają twojej wypożyczalni po całych podjuchach
Ci Twoi klienci to jeżdżą i szukają twojej wypożyczalni po całych podjuchach
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- mol19
- Quad:: Czarny polar :)
- Imię: Adrian
- Kontakt:
A Pan na zdjęciach w galerii może by tak kask chociaż założył ???
Daje przykład.. nie ma co
Daje przykład.. nie ma co
:P
Adrian ty żyjesz
o i quada zmieniłeś a avatar dalej "historyczny"
Arexa (chyba) czasami widuję na asfaltówce do motokrosu - jest kozak bo jeszcze w kasku go nie widziałem
o i quada zmieniłeś a avatar dalej "historyczny"
Arexa (chyba) czasami widuję na asfaltówce do motokrosu - jest kozak bo jeszcze w kasku go nie widziałem
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- mol19
- Quad:: Czarny polar :)
- Imię: Adrian
- Kontakt:
A żyje żyje a właściwie powróciłem do żywych po krótkiej przerwie Kiedy latamy
Aby nie odbić od tematu : Niech kolega jeździ bez, skoro taka jego wola ale na stronie do której ma dostęp spora ilość użytkowników niech może lepiej daje lepszy przykład
Aby nie odbić od tematu : Niech kolega jeździ bez, skoro taka jego wola ale na stronie do której ma dostęp spora ilość użytkowników niech może lepiej daje lepszy przykład
:P