Nadarzyn
-
- Quad:: Gryzzly 700
- Imię: Sylwester
Re: Nadarzyn
CO powiecie o tym rajdzie??
http://quadzik.pl/forum/murowana-trophy ... t6656.html
http://quadzik.pl/forum/murowana-trophy ... t6656.html
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Tomku, niestety nie dojedziemy na Barbarę w najbliższą niedzielę, nastąpiła zmiana terminu prawdopodobnie na sierpniowy...
Póki co quadowa emeryturka :)
- joeblackone
- Quad:: brute force 750
a tu co tak ucichło ?
pogoda sloneczna, nikomu sie nie chcialo prazyc... teraz troche popadalo moze warto wyruszyc bo quady sie zastoja
jakos wyczułem sprawę Grzegorz i sie nie udałem na B. dajcioe znać kiedy następny termin... Panowie 13-14 sierpnia jest impreza w okolicach Sochaczewa (Mazowieckie bezdroża) - udział 450 zł ale jak mnie poinformował org. można sie też wbić jako uczestnik bierny za 100zł (interes to interes) - w tej cenie możliwośc jazdy na legalu po trasie (próby tez), ubezpiecznie, jedzienie, koszulka... czy ktoś się wybiera? Ja jade tam w sobotę z jednym znajomym.. Dawajcie znać kto jeszcze - zobaczymy nowe tereny..
KQ750axi
KIEDY POŚMIGAMY ?
-
- Quad:: Gryzzly 700
- Imię: Sylwester
Hello
Deszczyk pokropił... trochę błota będzie... może jakiś sobotni wypad??
Deszczyk pokropił... trochę błota będzie... może jakiś sobotni wypad??
- joeblackone
calkiem sympatyczny ten wczorajszy wypadzik
Kontynuując temat imprezy pod Sochaczewem (Mazowieckie bezdroża), proponuje wspólny wypad w sobotę 14.08 rano (cel - pojeżdżenie i pooglądanie walczących w terenie i...). Proponuje wyjazd ze stacji Lotos zlokalizowanej na drodze wylotowej z Żyrardowa do Sochaczewa o godz. 8.00 (zbiórka 7.45)-tam impreza startuje od 9.00-wieć musimny być przed czasem żeby nie zgubic ekip walczących.. Wiem że "smjogi" się chce wybrać.. Ktos jeszcze???
KQ750axi
- joeblackone
jesli chodzi o sklad to ja jade i karlos z bratem - wiec jeszcze trzech nas - z dojazdem to nie wiem czy nie lepiej pojechac odrazu lawetami pod sam rajd